Neler Yeni

Gaming.gen'den alışveriş yapanlar buraya

Solotov

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
132
İsim
Solotov Bourne
Sevgili dostlarım herkese günaydın hayırlı sabahlar :)
Arkadaşlar sizce bu gaming. Gen sitesine güvenebilir miyim fiyatları çok uygun ikinci el veya sorunlu parçalar sattıklarını düşünmeye başladım ordan sistem toplayan var mı? :) Varsa beni bilgilendirirseniz çok sevinirim =)

baltazar

80+ Platinum
En İyi Cevap
9
Dahası  
Reaksiyon skoru
17,644
İsim
A.Ş.
İlgilendiği Kategoriler
Güç Kaynakları
Ben aldım gayet ilgili ve hızlı bir şirket.
Modart pc ma-1 sistemini aldım; ayrıca çevre donanımları alanlarda var. Memnunlar.
Benim sistemim Kocaeli'ye 1 gün hazırlanma + 1 gün kargo olmak üzere 2 günde elime geldi. Paketleme vs. gayet iyiydi. Ürünler orijinaldi. Kutularla geldi.

BugraSamet

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
904
İsim
Buğra Samet
Monitör aldım ben.1 günde geldi.

Solotov

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
132
İsim
Solotov Bourne
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Ben aldım gayet ilgili ve hızlı bir şirket.
Modart PC ma-1 sistemini aldım; ayrıca çevre donanımları alanlarda var. Memnunlar.
Benim sistemim Kocaeli'ye 1 gün hazırlanma + 1 gün kargo olmak üzere 2 günde elime geldi. Paketleme vs. gayet iyiydi. Ürünler orijinaldi. Kutularla geldi.
Ben bozuk parça gelmesinden ve bunun değişmemesinden korkuyorum kargo suçu firmaya firma suçu kargoya atıcak bir yere varılamayacak gibi durumlar duyuyorum bazı sitelerden gerçekten olmazsa memnun kalırım

baltazar

80+ Platinum
En İyi Cevap
9
Dahası  
Reaksiyon skoru
17,644
İsim
A.Ş.
İlgilendiği Kategoriler
Güç Kaynakları
Ben bozuk parça gelmesinden ve bunun değişmemesinden korkuyorum kargo suçu firmaya firma suçu kargoya atıcak bir yere varılamayacak gibi durumlar duyuyorum bazı sitelerden gerçekten olmazsa memnun kalırım
Hoacm 10 senelik şirket zaten yeni değil. KArgolama vs çook iyiydi. Sen kargodan alırken ne olur ne olmaz aç bak tutanak tuttur. Sorun yaşayacağını sanmıyorum.

Solotov

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
132
İsim
Solotov Bourne
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Hoacm 10 senelik şirket zaten yeni değil. KArgolama vs çook iyiydi. Sen kargodan alırken ne olur ne olmaz aç bak tutanak tuttur. Sorun yaşayacağını sanmıyorum.
Dostum tutanak konusunda pek bir bilgim yok aydınlatabilir misin beni :)

baltazar

80+ Platinum
En İyi Cevap
9
Dahası  
Reaksiyon skoru
17,644
İsim
A.Ş.
İlgilendiği Kategoriler
Güç Kaynakları
Dostum tutanak konusunda pek bir bilgim yok aydınlatabilir misin beni :)
Hocam kargo geldiğinde kargoyu almadan önce kargocudan kargoyu açmasını iste(yanında bir büyüğün olsun bazen küçüksün diye sallamıyorlar.) Eğer kargodaezik büzülk çizik zedelenme kırık çıkık vs. varsa kargocudan tutanak tutmasını iste sana bir kağıt verecekler ürünün kargoda kırıldığına dair. Snra zararı kendi aralarında onlar konuşacak sana paşa paşa yenisini verecekler. Kafan ağrımayacak.

pickpocket

Ventus☪
Moderatör
En İyi Cevap
27
Dahası  
Reaksiyon skoru
11,944
İsim
Ventus
İlgilendiği Kategoriler
Teknik Sorunlar
Instagram
www.instagram.com/serhatcanavci
Steam
www.steamcommunity.com/id/serhatcanavcii
Twitter
AvciSerhatCan
Facebook
serhatcanavci
Discord
Ventus#1033
Reddit
VentusTR
G102 lightsync aldım Çarşamba sipariş cuma elime geçti. Buda videosu iki like yorum felan atın😃

Solotov

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
132
İsim
Solotov Bourne
Hocam kargo geldiğinde kargoyu almadan önce kargocudan kargoyu açmasını iste(yanında bir büyüğün olsun bazen küçüksün diye sallamıyorlar.) Eğer kargodaezik büzülk çizik zedelenme kırık çıkık vs. varsa kargocudan tutanak tutmasını iste sana bir kağıt verecekler ürünün kargoda kırıldığına dair. Snra zararı kendi aralarında onlar konuşacak sana paşa paşa yenisini verecekler. Kafan ağrımayacak.
Sevgili dostum, Peki kargoyu öyle kapının önünde iken kargocuya açtırabiliyor muyuz ezik büzük olmasa dahi?

baltazar

80+ Platinum
En İyi Cevap
9
Dahası  
Reaksiyon skoru
17,644
İsim
A.Ş.
İlgilendiği Kategoriler
Güç Kaynakları

baltazar

80+ Platinum
En İyi Cevap
9
Dahası  
Reaksiyon skoru
17,644
İsim
A.Ş.
İlgilendiği Kategoriler
Güç Kaynakları
Ben satıcı kaynaklı sorun yaşayacağını düşünmüyorum ama. Dediğim gibi paketleme iyi.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,038,326
Üyeler
164,647
Son üye
Leclouch
Top Bottom