knk 1 tane bile ölü piksel bile olsa iade hakkın var her ne kadar iste 3 olu pikselden fazla oluna kabul ediyorz deselerde 1 olu piksel bile kusurlu mal olarak kabul ediliyor biraz zorlar kendinden emin olursa iade edemeyecgin yer yok.Merhabalar. Bahsettiğim siteden monitör almayı planlıyorum. Ölü piksel ghosting vs gibi sorunlar durumunda iade veya değişim konusunda zorluk çıkarıyorlar mı acaba. Bilgilendirebilir misiniz?
hocam ölü piksel vb durumlarda servisi yönlendirir satıcı firmaMerhabalar. Bahsettiğim siteden monitör almayı planlıyorum. Ölü piksel ghosting vs gibi sorunlar durumunda iade veya değişim konusunda zorluk çıkarıyorlar mı acaba. Bilgilendirebilir misiniz?
hocam ölü piksel vb durumlarda servisi yönlendirir satıcı firma
ancak insiyatif alması durumunda değişim yapar
Aradım ölü piksel ghosting gibi durumlarda kosulsuz 14 gün içinde iade edebilirsiniz dedi müşteri hizmetlerihocam ölü piksel vb durumlarda servisi yönlendirir satıcı firma
ancak insiyatif alması durumunda değişim yapar
Mesaj otomatik birleştirildi:
olması gereken budur diye söylemiyorum genelde prosedür bu şekilde devam ediyor.
Aradım ölü piksel ghosting gibi durumlarda kosulsuz 14 gün içinde iade edebilirsiniz dedi müşteri hizmetleri
Her türlü iade edersin. Gidebiliyorsan mağazasına git daha temiz olur.Merhabalar. Bahsettiğim siteden monitör almayı planlıyorum. Ölü piksel ghosting vs gibi sorunlar durumunda iade veya değişim konusunda zorluk çıkarıyorlar mı acaba. Bilgilendirebilir misiniz?