3070 sistem aldım kargosu falan gayet iyiydi. Müşteri temsilcisine de hızlıca bağlanabildim.Merak ettim şikayet edenler var cidden bu kadar kötü mü?
Mesaj otomatik birleştirildi:
Bide neden memnun değilsiniz mesela?
Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüleMerak ettim şikayet edenler var cidden bu kadar kötü mü?
Bide neden memnun değilsiniz mesela?
İade sürecini girdiğinde yada girmediğine konuyu guncellermisin merak ettimAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle
Güç kaynağım elime bu şekil geçmese daha memnun olacaktım kral.
Şuna bak pert olmuş.Canları sağolsun ne yapalım iade bekliyorum.
Geçmiş olsun hocam feci durumdaAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle
Güç kaynağım elime bu şekil geçmese daha memnun olacaktım kral.
Şuna bak pert olmuş.Canları sağolsun ne yapalım iade bekliyorum.
İade sürecinin 3. günündeyiz kral pazartesi ellerine ulaştı pazartesiden beri onlarda PSU.İade sürecini girdiğinde yada girmediğine konuyu guncellermisin merak ettim
Canlı görsen daha fena kral forum mb den dolayı yüklemiyor yok böyle bir şey vida yerleri kasaya oturmuyor o kadar söyleyeyim.Ben kendim şu zamana kadar bi tane idarelik mouse sipariş ettim elime sapasağlam geldi başka büyük bi alışverişim olmadı
Geçmiş olsun hocam feci durumda
ne kadar sürer bu işlem bilginiz varmıTmm guncellersen iyi olur şahsen merak ettim durumunu
ŞanssızmışınızCanlı görsen daha fena kral forum mb den dolayı yüklemiyor yok böyle bir şey vida yerleri kasaya oturmuyor o kadar söyleyeyim.
Vida yerlerinin biri içine göçmüş vida yetişmiyor biri sağa kaymış ALLAHA emanet arkası eğilmiş.
Öyle bir pert olmuş anlatamam kral.
ne kadar sürer bu işlem bilginiz varmı
daha kolay kolay bir şey almam gamiggen denŞanssızmışınız
Ortalama 14 gün benceCanlı görsen daha fena kral forum mb den dolayı yüklemiyor yok böyle bir şey vida yerleri kasaya oturmuyor o kadar söyleyeyim.
Vida yerlerinin biri içine göçmüş vida yetişmiyor biri sağa kaymış ALLAHA emanet arkası eğilmiş.
21 Gün her yerde diye biliyorum.Canlı görsen daha fena kral forum mb den dolayı yüklemiyor yok böyle bir şey vida yerleri kasaya oturmuyor o kadar söyleyeyim.