Furkan12992
80+
- Reaksiyon skoru
- 6
- Konu Sahibi Konu Sahibi
Beylerrr nova 5 düştü gaming gecesine alınır mı ????
Hocam bassa çok ihtiyacım yok ses kasmada iyi olsun mikrofonu üzmesin yeter benim için hafta sonu alıcam yada inş gaming gecesinde çıkarsa alırımGeçen gün teknosadan indirimden hyperx cloud 3 wireless aldım
Başka kulaklığa bakmana gerek yok şarjı en çok giden kulaklık
Mikrofon kalitesi mükemmel kusursuz
Ses seviyesi yeterli full de kullanmaya gerek yok zaten
Rahatlık bakımından çok iyi
Bas konusunda eksikliği var
Alırsan pişman olmayacağından emin olabilirsin
Benim de bassla işim olmadığı için direkt çektim çok rahat işini görücektirHocam bassa çok ihtiyacım yok ses kasmada iyi olsun mikrofonu üzmesin yeter benim için hafta sonu alıcam yada inş gaming gecesinde çıkarsa alırım
Hocam dedim yutubdan bakayım ilk karşıma çıkan video sakın almayın videosuBenim de bassla işim olmadığı için direkt çektim çok rahat işini görücektir
Ben de almadan önce baktım o videoya tamamen boş yorum yapmış videonun altındaki yorumları oku kanka anlarsın adam ses ayarı yapmasını bilmiyorHocam dedim yutubdan bakayım ilk karşıma çıkan video sakın almayın videosu![]()
Hocam indirimler hiç güzel değildi eğer bi işim çıkmazsa mediamarkete gidip alıcam kulaklığı büyük ihtimalBen de almadan önce baktım o videoya tamamen boş yorum yapmış videonun altındaki yorumları oku kanka anlarsın adam ses ayarı yapmasını bilmiyor
Hocam iade gelsin ya gidicem sizin kulaklığı alıcam yada gidip gamepower alıcam *** steelseriesin den iyidirBen de almadan önce baktım o videoya tamamen boş yorum yapmış videonun altındaki yorumları oku kanka anlarsın adam ses ayarı yapmasını bilmiyor
Hocam bunu iade alırlar mı senceDinleseydin keşke beni çok memnunum
Bi marka takıntısı mouse steel series kulaklıkta olsun dedim hiç memnun değilimHocam bunu iade alırlar mı sence