Neler Yeni

Gaming kablosuz kulaklık önerisi

Nestu

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
6
İsim
Ali ERCAN
Bütçe
10000
Merhaba, FPS oyunlarında iyi ses kasabileceğim film, müzik, dizi, anime vb. şeyler izlerken güzel ses ve kaliteli olan mikrofonu iyi olan bir kulaklık arıyorum. Bütçem 10k. 2 kulaklık arasında kaldım: 1. Corsair HS80 RGB Wireless 2. HyperX Cloud 3 Wireless. Önerilere açığım, lütfen yardımcı olur musunuz? Sizce bunlardan birini mi almalıyım yoksa bunlardan daha iyisi var mı?

necmer0

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
17
İsim
Mert
Bütçen için çok düşük, daha iyileri vardır tabii ki aktif kullandığım şuan hyperx cloud2 wireless cok iyi logitech g733 de kullandığım önerim g733 yazın terletmez hafif kafa ağrıtmaz ama tabii ki daha iyi kulakliklar vardır.

wenaut

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Bilal Demirci
Aynı soruya ben de cevap arıyorum. Cloud 3 ün kablolusunu çok övmüşler ama kablosuzunda şaibeler var. Birkaç video ve video yorumlarında bazılarının problemli olduğunu bazılarının hiç problem yaşamadığını gördüm bi tık şans işi sanırım

ByDolph

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
309
İsim
Yunus Kocabay
Uygunsuz Dil
Bütçen için çok düşük, daha iyileri vardır tabii ki aktif kullandığım şuan hyperx cloud2 wireless cok iyi logitech g733 de kullandığım önerim g733 yazın terletmez hafif kafa ağrıtmaz ama tabii ki daha iyi kulakliklar vardır.
Nasıl düsük **

fred1c

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
56
İsim
Onur Can Özdemir

Logitech G Pro X Wireless​

Volkan:/

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,158
İsim
Volkan
Merhaba, FPS oyunlarında iyi ses kasabileceğim film, müzik, dizi, anime vb. şeyler izlerken güzel ses ve kaliteli olan mikrofonu iyi olan bir kulaklık arıyorum. Bütçem 10k. 2 kulaklık arasında kaldım: 1. Corsair HS80 RGB Wireless 2. HyperX Cloud 3 Wireless. Önerilere açığım, lütfen yardımcı olur musunuz? Sizce bunlardan birini mi almalıyım yoksa bunlardan daha iyisi var mı?
Hs55 alma da ne alırsan al

meaxler

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
83
İsim
mete
g733 onermiyorum sakın alma 1 gün once iade ettim ürünü, ses cok boguk geliyor eger fps oyunu cok oynuyorsan ses kasamassın ve cok rahatsız olursun

fruko.gzz

80+ Silver
razer v2 pro

necmer0

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
17
İsim
Mert
g733 onermiyorum sakın alma 1 gün once iade ettim ürünü, ses cok boguk geliyor eger fps oyunu cok oynuyorsan ses kasamassın ve cok rahatsız olursun
Ben öyle bir problem yaşamadım kral aldığın kulaklık olabilir mi

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,012,025
Üyeler
160,334
Son üye
rtoxx
Top Bottom