Yardım Gaming Koltuk Onerisi

Yusuf🏳

80+
Reaksiyon skoru
35
Elimde hawk fab v4 var 2023 den beri kullaniyorum 5k ya alici buldum saatmalimiyim ve hangi gaming koltugu onerirsiniz vesco yastikla butce 15k

Yaratmi extra vesco yastikla kullanilir mi gunde 8 9 saat oturiyorum en az

Yüzeye yastık koyduğunda bel desteği kısmıyla çakışabilir bu da rahatsızlık vermesine sebep olabilir. Eğer olursa, bel desteğini kaldırıp öyle kullanırsın.

Gaming koltuk almayin bulaşmayın bence popüler kültür malı oldu hiçbir kaliteli değil görünüş olarak kaliteli duruyorlar sadece ama değiller. Normal ofis koltuğu yada biraz daha dolgun yönetici koltuğu almak lazim

x
Gaming koltuk almayin bulaşmayın bence popüler kültür malı oldu hiçbir kaliteli değil görünüş olarak kaliteli duruyorlar sadece ama değiller. Normal ofis koltuğu yada biraz daha dolgun yönetici koltuğu almak lazim
xDrive Anka dediğiniz o Klasikleşmiş oyuncu koltuklarından biraz daha uzaklaşıp daha rahat bir model oturma alanının genişliği ve bel desteği kafa desteği olarak Deneyimlediğim ergonomik olarak gayet f/p koltuktur

x

xDrive Anka dediğiniz o Klasikleşmiş oyuncu koltuklarından biraz daha uzaklaşıp daha rahat bir model oturma alanının genişliği ve bel desteği kafa desteği olarak Deneyimlediğim ergonomik olarak gayet f/p koltuktur
Bilmiyorum ya onu deneyimlemek lazım. Ama birkaç ofis koltuğuna oturdum arada çok büyük bir konfor farki olduğunu anladım. Abdulbasit bir adamım birde öyle kolay kolay ayırt edebilen biri değilim ona rağmen

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,230,738
Üyeler
200,494
Son üye
ugurgulec

Geri