Neler Yeni

Gaming Laptop önerisi

Legendkit

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Görkem Y
V15 alma aspire serisinin bir nevi yenilenmiş modeli oluyor gpu watt değerleri yüksek değil tam performans alamazsın. Aciliyetin yoksa 8 ekimi bekle amazon indirimleri başlıyor 4050li tuflar loqlar nitro 5ler 25k bandında düşebilir onları alırsın
Hocam bunun ekran kartı wattı bana da düşük geldi. Sanırım dediğinizi yapmak en iyisi olacak

endoplazmiketikulum

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
283
İsim
Mahir Cengiz
Hocam bunun ekran kartı wattı bana da düşük geldi. Sanırım dediğinizi yapmak en iyisi olacak
Bundan 1 ay önceye kadar 23k ya 140w lık 4050li r5 li jilet gibi asus tuflar satılıyordu şuan okullar başladı fiyatları direkt uçurdular aynı cihazı 30k yaptılar acelen yoksa amazon ekim indirimlerini bekle yada kasımı bekle daha güzellerini aynı fiyata alırsın

Legendkit

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Görkem Y
Bundan 1 ay önceye kadar 23k ya 140w lık 4050li r5 li jilet gibi asus tuflar satılıyordu şuan okullar başladı fiyatları direkt uçurdular aynı cihazı 30k yaptılar acelen yoksa amazon ekim indirimlerini bekle yada kasımı bekle daha güzellerini aynı fiyata alırsın
Bilgilendirme için teşekkürler hocam, sipariş vermiştim iptal edeceğim siparişi. İndirimleri beklemek daha iyi olacak.

hipokrat

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Emre Can Kaya
arkadasa katiliyorum su an alacagin urunler biraz overpriced cok acelen yoksa iyi bir indirim beklemeni tavsiye ederim, acelen varsa da 75w 4050 ya da asagisini onermem, 4050 alacaksan en azindan 105w ve ustu olsa daha iyi olur tam performansina yakin bir performans alabilirsin

Legendkit

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Görkem Y
Hocam tuflarda indirim yok hangisini önerirsiniz?

Mesaj otomatik birleştirildi:

Bunlar bu fiyatlara değmezse bekleyebilirim.

Top Bottom