Öneri Gaming Mouse Önerisi

pwoin.

80+
Reaksiyon skoru
28
Bütçe
1700
Arkadaşlar sürekli araştırıyorum ama bir türlü karar veremedim lütfen bana wraith ve atk haricinde 1000-1700 arası kablosuz gaming yeni nesil mouse önerir misiniz? kronik sorunu olmayan bir mouse istiyorum herkes gibi yardımcı olan herkese şimdiden çok teşekkür ediyorum.

Rengine takılmazsan A9 Plus, yok diyorsan da Aula SC680.

Arkadaşlar sürekli araştırıyorum ama bir türlü karar veremedim lütfen bana wraith ve atk haricinde 1000-1700 arası kablosuz gaming yeni nesil mouse önerir misiniz? kronik sorunu olmayan bir mouse istiyorum herkes gibi yardımcı olan herkese şimdiden çok teşekkür ediyorum.
Aula sc 680 veya fevell Z1 se olabilir

Aula sc 680 veya fevell Z1 se olabilir
hocam arkadasim aula alma dedi Z1 in tasarımı da elimeeuygub degil sanırım gozume hitap etmedi fazla atk blazing sky x1 nasıl o fiyat bandında kaplaması olması beni düşündürdü biraz

hocam arkadasim aula alma dedi Z1 in tasarımı da elimeeuygub degil sanırım gozume hitap etmedi fazla atk blazing sky x1 nasıl o fiyat bandında kaplaması olması beni düşündürdü biraz
Hocam baktimda wraithin sitesinde sadece ultra modeli kalmış o da 4700 mu öyle biseydi

evet Stoga girmesini bekliyorum
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

hocam yapı olarak elime hiç uygun gözükmüyor benim bahsettiğim mouse hakkında bildiğiniz bir sıkıntı var mı acaba? tam bana göre bir mouse
Hiç bilmiyorum hocam o mouseyi o yüzden bişey demem doğru olmaz

hocam tekrar rahatsız ediyorum ama aula sc680 galiba altı sürtüyormuş butonları yani. fevell z1 se ise 3311 eski bir mcu değil mi bilmediğimden soruyorum
Ne demek hocam evet dediğiniz gibi 3311eski 3395e göre aulada o surtmelerin tuslardan olduğunu düşünmüyorum ama kullanmadığım için pek bir şey diyemem ama o mouseta skatezler biraz kalitesiz deneyimleyen kişilere gore o yüzden olabilir

Ne demek hocam evet dediğiniz gibi 3311eski 3395e göre aulada o surtmelerin tuslardan olduğunu düşünmüyorum ama kullanmadığım için pek bir şey diyemem ama o mouseta skatezler biraz kalitesiz deneyimleyen kişilere gore o yüzden olabilir
bu fiyata düzgün mouse kalmamış arkadaş ikilemde kaldım

hocam sanırım a9 alacağım x1in kasası içe göçüyormuş sorumluluk kabul etmiyorlarmis diğer aynı fiyattaki mouseler hep 3311 sensoru kullanıyor ve eski bence

Geri