Ağır mouse istiyorsan kablosuz olmalı, büyük mouse istiyorsan bloody varAradığım özellikler;
-Klasik mouse'a göre biraz daha ağır olması, (Hafif olunca elim titriyor spray'de vs vs.)
-Elim büyük olduğu için büyük bir mouse.
Aradığım özellikler;
-Klasik mouse'a göre biraz daha ağır olması, (Hafif olunca elim titriyor spray'de vs vs.)
-Elim büyük olduğu için büyük bir mouse.
aga bu kampanya yeni açılan hesaplar içinmi geçerli normal kullandığımdada geçerlimi daha önce alışveriş yapmıştım🔥İndirim - !Hepsiburada'da 50TL İndirim Kampanyası!
Arkadaşlar Hepsiburada üzerinde bir kampanya mevcut ve bunu sizinle paylaşmak istedim İlk siparişe özel 250TL ve üzeri siparişte 50TL indirim uygulanıyor. Kampanya mobil uygulamaya özel. Sadece gerekenler daha önce alışveriş yapılmamış bir telefon numarası ve bir hesap. Kampanya ilk alışverişe...forum.donanimarsivi.com
İki adet pille çalıştıkları için olabilir.Şu ana kadar hep kablolu kullandım. Neden kablosuz olması lazım ağır mouseların?
Çünkü pille çalışan kablosuz mouselarda pil, bataryayla çalışan kablosuz mouselarda batarya ağırlık yapıyor.Şu ana kadar hep kablolu kullandım. Neden kablosuz olması lazım ağır mouseların?