MuratAbiGF Fedaisi
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 1,214
Xrades Hyperbeast çok güzel100₺'ye kadar ayırabileceğimi düşünüyorum
Xrades Hyperbeast çok güzel100₺'ye kadar ayırabileceğimi düşünüyorum
A101 uygulamasında senin için bir şey buldum!Sadece mouse için kullanacağım bir mousepad uygun olacaktır.
Bende 3 aydır kullanıyorum şu anlık bir sıkıntı yok. Ee 20000 DPI Razer Focus+ Optik Sensör / 650 IPS tracking speed özelliklerine bakıldığı zaman gülü seven dikenine katlanır olayına dönüyor7 aydır kullanıyorum mouse sıktığımda gacırdamalar oluyor. skroll tekerleğinde en ufak sorun yok.
Sadece mouse için kullanacağım bir mousepad uygun olacaktır.
yok şikayet olacak kadar bir dert değil plastik sonuçta hafifletmek adına inceltince esnemesi normal sensör yağ gibi ama bazen diyorum viper mini kadar hafif olabilse Viper V2 Pro ve Deathadder V3 Pro bunu başarıyor bir gelse geçmeyi planlıyorum.Bende 3 aydır kullanıyorum şu anlık bir sıkıntı yok. Ee 20000 DPI Razer Focus+ Optik Sensör / 650 IPS tracking speed özelliklerine bakıldığı zaman gülü seven dikenine katlanır olayına dönüyor
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Yeterince hafif değil mi zaten yaw bana çok hafif geliyoryok şikayet olacak kadar bir dert değil plastik sonuçta hafifletmek adına inceltince esnemesi normal sensör yağ gibi ama bazen diyorum viper mini kadar hafif olabilse.
Yeterince hafif değil mi zaten yaw bana çok hafif geliyor
Çoğu kızdan daha güzeller, hatta anime kızlarından bile![]()
Buy Razer DeathAdder V3 Pro - Black - Classic Base - 1000 Hz | Gaming Mice | Razer.com
Purchase Razer DeathAdder V3 Pro - Black - Classic Base - 1000 Hz (gaming mice), or browse through our extensive selection of gaming peripherals, and more at razer.comwww.razer.com
bu deliler aşırı hafif.![]()
Buy Razer Viper V2 Pro - Black + HyperPolling Wireless Dongle Bundle | Hard Bundles | Razer.com
Purchase Razer Viper V2 Pro - Black + HyperPolling Wireless Dongle Bundle (hard bundles), or browse through our extensive selection of gaming peripherals, and more at razer.comwww.razer.com
Fiyatıda mükemmel 149 TL (!)Çoğu kızdan daha güzeller, hatta anime kızlarından bile![]()
corsair sabre rgb pro wireless yanıt olarak bunu yapmış olabilir.Çoğu kızdan daha güzeller, hatta anime kızlarından bile![]()
TL? 149$ demek istedin sanırımFiyatıda mükemmel 149 TL (!)
Sjsjsjs sonuna ünlem koydum zaten 149 $ olduğunu biliyorumcorsair sabre rgb pro wireless yanıt olarak bunu yapmış olabilir.
TL? 149$ demek istedin sanırım
https://www.amazon.com.tr/Razer-Viper-Pro-HyperSpeed-teknoloji/dp/B09QFVSYX6/ref=sr_1_1?__mk_tr_TR=ÅMÅŽÕÑ&crid=1PX1QX6CCTUFD&keywords=razer+viper+v2+pro&qid=1660301241&sprefix=razer+viper+v2+pro,aps,95&sr=8-1 ülkemize gelsin net 3.500TL