Öneri Gaming Mouse Önerisi

7 aydır kullanıyorum mouse sıktığımda gacırdamalar oluyor. skroll tekerleğinde en ufak sorun yok.
Bende 3 aydır kullanıyorum şu anlık bir sıkıntı yok. Ee 20000 DPI Razer Focus+ Optik Sensör / 650 IPS tracking speed özelliklerine bakıldığı zaman gülü seven dikenine katlanır olayına dönüyor :D
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Sadece mouse için kullanacağım bir mousepad uygun olacaktır.

Bende 3 aydır kullanıyorum şu anlık bir sıkıntı yok. Ee 20000 DPI Razer Focus+ Optik Sensör / 650 IPS tracking speed özelliklerine bakıldığı zaman gülü seven dikenine katlanır olayına dönüyor :D

yok şikayet olacak kadar bir dert değil plastik sonuçta hafifletmek adına inceltince esnemesi normal sensör yağ gibi ama bazen diyorum viper mini kadar hafif olabilse Viper V2 Pro ve Deathadder V3 Pro bunu başarıyor bir gelse geçmeyi planlıyorum.

yok şikayet olacak kadar bir dert değil plastik sonuçta hafifletmek adına inceltince esnemesi normal sensör yağ gibi ama bazen diyorum viper mini kadar hafif olabilse.
Yeterince hafif değil mi zaten yaw bana çok hafif geliyor

Yeterince hafif değil mi zaten yaw bana çok hafif geliyor
bu deliler aşırı hafif daha tazeler ülkemize en az 2 ay içerisinde gelmez.

bu deliler aşırı hafif.
Çoğu kızdan daha güzeller, hatta anime kızlarından bile:love::love::love:

Çoğu kızdan daha güzeller, hatta anime kızlarından bile:love::love::love:
corsair sabre rgb pro wireless yanıt olarak bunu yapmış olabilir.

Fiyatıda mükemmel 149 TL (!)
TL? 149$ demek istedin sanırım :D

https://www.amazon.com.tr/Razer-Vip...1241&sprefix=razer+viper+v2+pro,aps,95&sr=8-1 ülkemize gelsin net 3.500TL

corsair sabre rgb pro wireless yanıt olarak bunu yapmış olabilir.

TL? 149$ demek istedin sanırım :D

https://www.amazon.com.tr/Razer-Viper-Pro-HyperSpeed-teknoloji/dp/B09QFVSYX6/ref=sr_1_1?__mk_tr_TR=ÅMÅŽÕÑ&crid=1PX1QX6CCTUFD&keywords=razer+viper+v2+pro&qid=1660301241&sprefix=razer+viper+v2+pro,aps,95&sr=8-1 ülkemize gelsin net 3.500TL
Sjsjsjs sonuna ünlem koydum zaten 149 $ olduğunu biliyorum :D

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,172,876
Üyeler
186,256
Son üye
bilaldrsngl
Geri