exist.one
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 404
Yurt dışı fiyatı vergisiz yaklaşık 450TL vergi ile 963TL oluyor.ıygsfgfhgksh ıyımıs
Şöyle bir şey:
Yurt dışı fiyatı vergisiz yaklaşık 450TL vergi ile 963TL oluyor.ıygsfgfhgksh ıyımıs
Valorant, CS2 gibi rekabetçi oyunlar oynuyorum ve mouse'um artık mefta olmuş durumda. Şu an kullandığım mouse deathadder v2. Rekabetçi oyunlarda kullanabileceğim kablolu veya kablosuz mouse önerisi yapar mısınız?
Mouse 5 bin TL dostum![]()
EC2 - Espor Gaming Mouse | Zowie Turkey
Sağ elini kullananlar için özel ergonomik tasarım. Kullanıcılara bilek hareketleri için kolaylık sağlar.zowie.benq.com
Rekabetçi oyunların vazgeçilmezi, Zowie EC2. Yaklaşık 5 yıldır kullanıyorum, öneririm. Bana kalırsa bütçene 500TL daha ekleyip bunu al. Pişman olmazsın.![]()
Genel olarak satıştan kaldırılmış, yazdığım zaman çoğu sitede 2.500 TL'ydi. Geç kalmışsın biraz yapacak bir şey yok.Mouse 5 bin TL dostum
Ben bedavaya aj159 apex aldım temu yetkilileri sağ olsun hediye etti canlarım benim yaValorant, CS2 gibi rekabetçi oyunlar oynuyorum ve mouse'um artık mefta olmuş durumda. Şu an kullandığım mouse deathadder v2. Rekabetçi oyunlarda kullanabileceğim kablolu veya kablosuz mouse önerisi yapar mısınız?