Neler Yeni

Gaming Mouse tavsiyesi

murat95

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
35
İsim
Murat Zorlu
Bütçe
1500
Arkadaşlar palm tutuşum ve elim küçük zaten bu yüzden genelde küçük mouse tercih ediyorum. Logitech G403 yaklaşık 2 yıl, Razer DeathAdder V2 Mini 1 yıl gitti sonrasında Razer cobra aldım daha 6 ayını doldurmadan scroll bozuldu. Garantisi devam ettiğinden dolayı servise vereceğim ama öncesinde kendime yeni mouse almayı düşünüyorum.

Mouse için çok yüksek bütçe ayırmadım. Logitech 403, 502 veya SteelSeries markasından mouse bakmayı düşünüyorum ama çok eskidi artık bu modeller. Hem F/P hem de en az 2 yıl götürebilecek bir mouse ne önerirsiniz?

Hem iş için hem de oyun için aynı mouse kullanıyorum.

AirLife

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,500
İsim
Yunus Şahin
Artık yeni ürünler çıkmaya başladı. Dediğin markalar artık pek rağbet görmüyor. Yeni çıkarsa bile pahalı oluyor.

Bu tarz sitelere bakabilirsin. Bu ürünlerin ikinci ellerine bakabilirsin.

E0q1NoX

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
91
İsim
berkay türküm
Arkadaşlar palm tutuşum ve elim küçük zaten bu yüzden genelde küçük mouse tercih ediyorum. Logitech G403 yaklaşık 2 yıl, Razer DeathAdder V2 Mini 1 yıl gitti sonrasında Razer cobra aldım daha 6 ayını doldurmadan scroll bozuldu. Garantisi devam ettiğinden dolayı servise vereceğim ama öncesinde kendime yeni mouse almayı düşünüyorum.

Mouse için çok yüksek bütçe ayırmadım. Logitech 403, 502 veya SteelSeries markasından mouse bakmayı düşünüyorum ama çok eskidi artık bu modeller. Hem F/P hem de en az 2 yıl götürebilecek bir mouse ne önerirsiniz?

steelseries götürür uzun yıl ben en ucuz mouseyla 3 yılı götürdüm hala daha mis gibi çalışıyo

Dahası  
Reaksiyon skoru
32
İsim
Yusuf G
İlgilendiği Kategoriler
Oyun,Teknoloji,Elektrik

Furylevel z1 var ama palm tutuşa ne kadar uygun bilemem.

Top Bottom