HOCAM BÜYÜK MOUSE PAD PİŞMANLIKTIR. TABİKİ ŞAHSİ GÖRÜŞÜM BU YÖNDE. BENİ DİNLERSENİZ 45X45 45X40 GİBİ BOYUTLAR TERCİH EDİN.%100 speed güzel bir mousepad arıyorum 80 x 30 veya 80x40 olması şart bütçeden yana problem yok
sebebi nedir hocam meraktan soruyorum daha rahat mı oluyor öyleHOCAM BÜYÜK MOUSE PAD PİŞMANLIKTIR. TABİKİ ŞAHSİ GÖRÜŞÜM BU YÖNDE. BENİ DİNLERSENİZ 45X45 45X40 GİBİ BOYUTLAR TERCİH EDİN.
Mesaj otomatik birleştirildi:
pardon caps açık kalmış
evet, bir süre sonra o büyüklük yetmiyor. Yani klavyenin yarısı dışarıda kalıyor mouse gereksiz bir alan oluşuyor. Ondan dolayı kare mouse padler çok iyi. İsterseniz bendeki kare padin fotoğrafını atayımsebebi nedir hocam meraktan soruyorum daha rahat mı oluyor öyle
olur hocam gormek ısterımevet, bir süre sonra o büyüklük yetmiyor. Yani klavyenin yarısı dışarıda kalıyor mouse gereksiz bir alan oluşuyor. Ondan dolayı kare mouse padler çok iyi. İsterseniz bendeki kare padin fotoğrafını atayım
Ben de valorant oynuyorum rankım da yüksek. Kendimde 2 mouse pad var biri control biri speed. Eğer ki flick atıyorsan speed mouse pad lazım. Operatör oynayıp çok fazla flick atmıyorsan control lazım. Hangi türde olmasını istersin?500 600tl civarı
Mesaj otomatik birleştirildi:
genelde valorant oynuyorum ona göre bir mousepad önerirsen sevınırım
Hocam aynı mouse bende de var bayağı kaliteli. Siz de memnun musunuz?Wraith Cosmic Glass Mousepad
wraithesports.comMesaj otomatik birleştirildi:
% 100 speed gayet iyi
*Alıntıyı görüntüle
speed lazım bansBen de valorant oynuyorum rankım da yüksek. Kendimde 2 mouse pad var biri control biri speed. Eğer ki flick atıyorsan speed mouse pad lazım. Operatör oynayıp çok fazla flick atmıyorsan control lazım. Hangi türde olmasını istersin?
speed lazım bans
bu büyüklükte al hiç olmazsa klavye sığmaz problemi yaşamaKlasseGear Pro Japon Dalgası Kanagawa 90x40 Cm Xxl Gaming Oyuncu Mouse Pad Mousepad Fiyatı, Yorumları - Trendyol
KlasseGear Pro Japon Dalgası Kanagawa 90x40 Cm Xxl Gaming Oyuncu Mouse Pad Mousepad yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.com
Fiyatına göre çok kaliteli. Tam bütçe verirseniz yardımcı olayım.