Neler Yeni

Gaming/Render Laptop Önerisi

ardaildes

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Arda
Arkadaşlar Merhaba,

Aktif olarak macbook pro 2021 kullanıyorum. Windows bir bilgisayara geçmek istiyorum. Hem trackpad büyüklüğü hem de donanım bakımından Asus Rog Zephyrus G16 beni cezbetti ancak bildiğiniz başka uygun fiyatlı (bundan uygun fiyatlı) model var ise önerilerinize açığım.

tayfn35

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
86
İsim
Tayfun Acar
Arkadaşlar Merhaba,

Aktif olarak macbook pro 2021 kullanıyorum. Windows bir bilgisayara geçmek istiyorum. Hem trackpad büyüklüğü hem de donanım bakımından Asus Rog Zephyrus G16 beni cezbetti ancak bildiğiniz başka uygun fiyatlı (bundan uygun fiyatlı) model var ise önerilerinize açığım.

Hocam 120 bin küsür para verip 4070 almak bana mantikli gelmedi şartlar ve koşullar ne olursa olsun

PNSHER

80+ Bronze

ardaildes

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Arda
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Hocam 120 bin küsür para verip 4070 almak bana mantikli gelmedi şartlar ve koşullar ne olursa olsun
Hocam sistemin iyiliği yanında bir macbook gibi bir ağırlık ve geniş touchpad gerekiyor kullanabilmem için o yüzden ilk tercihim o oldu ancak bence uğraşırsak başka bir cihaz da bulunabilir
Hocam bunda da her şey süper ötesi aklıma yazdım fakat touchpad gerçekten ihtiyaç. başka bildiğiniz alternatifler var mıdır?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

Forum istatistikleri

Konular
1,079,904
Üyeler
171,664
Son üye
ZTRRR
Top Bottom