Doctor_Strange
80+
- Reaksiyon skoru
- 5
- Bütçe
- 6000
Beyaz renk ekipman diziyorum Mouse hallettim sıra klavyede tesviye edeceğiniz kablosuz bir klavye varmı acaba
Hiç farketmezBoyut tercihin nedir?
ulugames.com.tr
Kullanım esnasında bir sıkıntı yaşadınız mı
İndirim kovalayıp alabilirsin. Güzel klavye kendim kullanıyorum
Forumda 2 kişi var sıkıntı yaşayan. Siz alalı ne kadar oldu?
İndirim kovalayıp alabilirsin. Güzel klavye kendim kullanıyorum
neredeyse 1 sene oldu. Ne gibi sıkıntılar yaşamışlar? ben bir sorun yaşamadımForumda 2 kişi var sıkıntı yaşayan. Siz alalı ne kadar oldu?
Hayır herhangi bir sorun yaşamadımKullanım esnasında bir sıkıntı yaşadınız mı
Space tuşunda basmama capslock basmama bazı tuşlarda takılı kalma. Ben de arkadaşıma aldırdım 7 ay önce. Daha bir sıkıntısını görmedik. Ama forumda sıkıntı yaşayanlar var.neredeyse 1 sene oldu. Ne gibi sıkıntılar yaşamışlar? ben bir sorun yaşamadım
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Hayır herhangi bir sorun yaşamadım
uğraşsam...Bir yaşayan ben değilim demekki bunlar birde hakkımı yiyecekti şikayet vars bir yazı patlattım adamlar servis yok diyordu satış sonrası gönderin dediler şikayet açınca bakalım Hepsiburada da memnuniyete çevirmek için ilgileneceğiz dedi hayırlısı
Sorunun devam etmesi durumunda iade almak zorundalar yada sıfır değişim yapmak zorundalar 6502 tüketici kanunu araştır bunlara bir güzel geçir ondan anlıyorlar maddeleri var tamir olduktan sonra dorunu devam eden ürünler ile ilgili bir şikayette sen patlat asusunda ekipmanlarının çöp olduğunu herkes görsün
Sanırım şans meselesi. Benim kullandığım en kaliteli klavye bu oldu.Space tuşunda basmama capslock basmama bazı tuşlarda takılı kalma. Ben de arkadaşıma aldırdım 7 ay önce. Daha bir sıkıntısını görmedik. Ama forumda sıkıntı yaşayanlar var.
uğraşsam...Bir yaşayan ben değilim demekki bunlar birde hakkımı yiyecekti şikayet vars bir yazı patlattım adamlar servis yok diyordu satış sonrası gönderin dediler şikayet açınca bakalım Hepsiburada da memnuniyete çevirmek için ilgileneceğiz dedi hayırlısı
Sorunun devam etmesi durumunda iade almak zorundalar yada sıfır değişim yapmak zorundalar 6502 tüketici kanunu araştır bunlara bir güzel geçir ondan anlıyorlar maddeleri var tamir olduktan sonra dorunu devam eden ürünler ile ilgili bir şikayette sen patlat asusunda ekipmanlarının çöp olduğunu herkes görsün