GamingGen İade almıyor

MustafaaY

80+ Silver
Reaksiyon skoru
718
( thh başvurmamla birlikte sorun 2 saatte çözüldü gamingenden bir arkadaş aradı iade alacaklarını söyledi) Bundan yaklaşık 17-20 gün önce direksiyon seti almıştım. l1 butonu arızalı geldi idare ederim dedim zaten kullanmıyordum o butonu, sonra can sıkmaya başladı 2 hafta sonra iadeye gonderdım direksiyonu sökerken direksiyonun takılan yerin kırık oldugunu farkettim bu kadar kısa sürede bu parçanın kırılması olcak iş değil takılıp sokulen yerın daha dayanıklı olması lazım plastik malzemeden yapılmıs. Yarış sırasında virajlarda takılma oluyordu bundan dolayı kaynaklı olduğunu düşünememiştim normal sanıyordum kırık parça yüzündemiş. İade için gamingene gonderdım butonu tamir etmişler ama kırılan parça için bana fiziksel hasar garanti dışı diyorlar hiçbir şey yapmıyorlar daha 3 hafta bile olmadı alalı.

Ekler

• unnamed.webp
    unnamed.webp
    212.9 KB · Hit: 94
Son düzenleme:
Daha önce kırık olsa bile 14 günü geçtiği için iade almazlar yapacak bir şey yok.

Bundan yaklaşık 17-20 gün önce direksiyon seti almıştım. l1 butonu arızalı geldi idare ederim dedim zaten kullanmıyordum o butonu, sonra can sıkmaya başladı 2 hafta sonra iadeye gonderdım direksiyonu sökerken direksiyonun takılan yerin kırık oldugunu farkettim bu kadar kısa sürede bu parçanın kırılması olcak iş değil takılıp sokulen yerın daha dayanıklı olması lazım plastik malzemeden yapılmıs. Yarış sırasında virajlarda takılma oluyordu bundan dolayı kaynaklı olduğunu düşünememiştim normal sanıyordum kırık parça yüzündemiş. İade için gamingene gonderdım butonu tamir etmişler ama kırılan parça için bana fiziksel hasar diyorlar hiçbirşey yapmıyorlar daha 3 hafta bile olmadı alalı.
Thh hocam ve şikayet var dışında başka seçenek yok.

Daha önce kırık olsa bile 14 günü geçtiği için iade almazlar yapacak bir şey yok.
ayıplı mal olayı 6 ay hakkım yokmu ürün zaten sorunlu gelmıstı bana. zaen tamir bile etmiyorlar direkt garanti dışı kapsamı diyor

ayıplı mal olayı 6 ay hakkım yokmu ürün zaten sorunlu gelmıstı bana. zaen tamir bile etmiyorlar direkt garanti dışı kapsamı diyor
tamam raporlamamışsın o tarihte ne bilecek adamlar şikayet etsen bile sözlü beyan var herhangi bir resmi beyan kanıt yok Devletin dili yazı somut bir şey dışında söylem ile iş yürümez

Tamamda geldiği gibi geri göndersen problem yok ama sen kullanmışsın birde üründe hasara yol açmışsın ben mi yanlış anladım? Bunun üstüne adam nerden anlayabilir ürünün ayıplı olduğunu.

Tamamda geldiği gibi geri göndersen problem yok ama sen kullanmışsın birde üründe hasara yol açmışsın ben mi yanlış anladım?
hayır diresksiyonun butonunda sorun vardı kargoya vermek için direksiyonu sökerken o plastik malzemenin kırık olduğunu farketim.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

tamam raporlamamışsın o tarihte ne bilecek adamlar şikayet etsen bile sözlü beyan var herhangi bir resmi beyan kanıt yok Devletin dili yazı somut bir şey dışında söylem ile iş yürümez
nasıl yani

hayır ürünün butonunda sorun vardı kargoya vermek için direksiyonu sökerken o plastik malzemenin kırık olduğunu farketim.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

nasıl yani
Hocam, her zaman aldığım ürünü ilk gün didik didik inceler, her yerine bakar ve tüm testleri yaparım. Ondan sonra kullanmaya başlarım. Eğer bir sorun varsa da direkt iade ederim. Yani geçmiş olsun, başka söylenecek bir şey yok. O kırık parçayı ücret karşılığında onarıyorlar mı? Eğer yapıyorlarsa en azından yaptırıp öyle kullanın. Onun dışında Tüketici Hakem Heyeti veya Şikayetvar çok çözüm olur gibi durmuyor.

Hocam, her zaman aldığım ürünü ilk gün didik didik inceler, her yerine bakar ve tüm testleri yaparım. Ondan sonra kullanmaya başlarım. Eğer bir sorun varsa da direkt iade ederim. Yani geçmiş olsun, başka söylenecek bir şey yok. O kırık parçayı ücret karşılığında onarıyorlar mı? Bence asıl sorun bu. Eğer yapıyorlarsa en azından yaptırıp öyle kullanın. Onun dışında Tüketici Hakem Heyeti veya Şikayetvar çok çözüm olur gibi durmuyor.
fiziksel hasar deyip garantı dışı diyorlar. Saçmalık daha ürün 2-3 haftalık direksiyonun takılan yerı kolay kolay kırılmaması lazımdı. thh neden çözüm gibi durmuyor.

İlk iade için gaminggene gönderdiğinde 14 günlük iade süren dolmamış ise THH ile kazanırsın. 14 günlük iade süresi içinde sorunu farkedip gönderdim iadem reddedildi üründeki kusuru bana yüklüyorlar diyeceksin.

Geri