Neler Yeni

Gaminggen'den hazır sistem alınır mı?

MehmetV2

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,232
İsim
Mehmet emre börekçi
Son zamanlarda kargo ve iade kısmında çok sorun yaşayan gördüm bu da aklımı çeldi alsam mı almasam mı diye fikirlerinize açığım

MehmetV2

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,232
İsim
Mehmet emre börekçi
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

Takizawa

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
310
İsim
Cevahir Teğek
Kargo kısmı çok sorunlu olur mu?
En son konu açan arkadaşın kasası komple dağınık gelmişti de O arkadaşa geçmiş olsun
Sorun olmaz sorun olursa iade edersin bide kargocu kapıdayken aç Bi kontrol et sağlam duruyormu diye o arkadaş gibiyse dilekçe yazar iade edersin

forza11

80+ Bronze
Hangi firmadan alırsan al mutlaka kargocu gitmeden kutuda hasar var mı üründe hasar var mı bak.
Sorun varsa tutanak tuttur. Bu durumda zararı kargo firması öder. Kimse mağdur olmaz.

nedense bu kadar para verilen ürünlerin kargo kontrolünü yapmıyor kimse.

EKRHN

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,545
İsim
Efe Karahan
Son zamanlarda kargo ve iade kısmında çok sorun yaşayan gördüm bu da aklımı çeldi alsam mı almasam mı diye fikirlerinize açığım
Şu sıralar çok sıkıntı var ama sistemlere çok f p olduğu için alınır ayrıca almayı düşündüğünüz pc nin linkini atar mısınız?

okankygsz

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
343
İsim
Okan kaygısız
Eğer sistemi taşıyabilecek bir araba/arkadaşın var ise kargo şubesinden teslim al.
Eve isteme ben ps4 ü şube de açmaya kalktığım da bile laf etmişlerdi teslim aldığına dair bir şey imzalatıyorlar onu imzalamadan önce açıp kontrol etmelisin çünkü onu imzalarsan artık sorumluluk sana geçiyor

MehmetV2

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,232
İsim
Mehmet emre börekçi
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Şu sıralar çok sıkıntı var ama sistemlere çok f p olduğu için alınır ayrıca almayı düşündüğünüz pc nin linkini atar mısınız?
Modartın son çıkardığı bilgisayarı almayı düşünüyordum ancak kartın limti dolduğu için alamıyorum gelecek aya kaldı yani

Hudzell

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
21,599
İsim
Hakan
İlgilendiği Kategoriler
Mining, Trading, Kripto, Crack
alınır çok hızlı kargoluyorlar
tek garip olan şu bana imzamdaki sistemi alırken sistem 3 gün gecikecek sistemin testlerini yapacağız dendi ama SSS bölümünde böyle birşeyden bahsedilmiyordu
ve yine gariptir ki 3 gün gecikecek ve buna kargo süresi eklendiğinde 5 gün sonra gelecek sistem 2 günde elime ulaştı :D

asdkle

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,444
İsim
asdk
Bu tamamen şans işi ben de itopyadan sistem aldım ve ups kargoyla çok sorun yaşayan gördüm ama benim kargom gayet sağlam, özenle geldi

MehmetV2

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,232
İsim
Mehmet emre börekçi
alınır çok hızlı kargoluyorlar
tek garip olan şu bana imzamdaki sistemi alırken sistem 3 gün gecikecek sistemin testlerini yapacağız dendi ama SSS bölümünde böyle birşeyden bahsedilmiyordu
ve yine gariptir ki 3 gün gecikecek ve buna kargo süresi eklendiğinde 5 gün sonra gelecek sistem 2 günde elime ulaştı :D
Bi dediklerini diğer dedikleri şey tutmuyor desene :ROFLMAO:

Hudzell

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
21,599
İsim
Hakan
İlgilendiği Kategoriler
Mining, Trading, Kripto, Crack