Neler Yeni

Gaminggentr hakkındaki düşünceleriniz

BabaVoss7

80+ Silver
kampanyalı DA-g4 rtx 3050 sistem almıştım. Yıllar bana tecrübe ettirdi ki uzun vadede anakartın anakart olsun. içinden çıkan micro atx b450m prime 2 yerine tuf gaming b450 yongalı ATX bakmaya basladım. Neyse günlerden CUMA incehesabın Gaming Gecesini bekliyorum indirim felan denk gelir diye. derken gaming.gen.tr nin sitesinede bakayım dedim mağaza açılışana özel indirim yakalarız dedim. b450 lere bakarken birde ne göreyim asus tuf x570 atx kart 1800 TL .. tabi o sıra dedim bi yanlışlık var. saat 21:55 . Tabi direk alamadım . Gaming gecesini bekleyim daha iyi indirim yakalarım diye. Neyse Saat 22:00 oldu . Sonuç EK'tedir :):):):kappa:
Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle
Bütçe olsaydı bende nasiplencektim ciddn güzel indirimdi sadece bu bile

DerratiX

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
13,535
İsim
Eren
İlgilendiği Kategoriler
karışık
Instagram
@sshintori
Steam
shiori
Discord
poxy_
kampanyalı DA-g4 rtx 3050 sistem almıştım. Yıllar bana tecrübe ettirdi ki uzun vadede anakartın anakart olsun. içinden çıkan micro atx b450m prime 2 yerine tuf gaming b450 yongalı ATX bakmaya basladım. Neyse günlerden CUMA incehesabın Gaming Gecesini bekliyorum indirim felan denk gelir diye. derken gaming.gen.tr nin sitesinede bakayım dedim mağaza açılışana özel indirim yakalarız dedim. b450 lere bakarken birde ne göreyim asus tuf x570 atx kart 1800 TL .. tabi o sıra dedim bi yanlışlık var. saat 21:55 . Tabi direk alamadım . Gaming gecesini bekleyim daha iyi indirim yakalarım diye. Neyse Saat 22:00 oldu . Sonuç EK'tedir :):):):kappa:
İncehesabın son zamanlarda RX ekran kartı indirimi dışı, adam akıllı indirim yapabildiğini düşünmüyorum.
Zaten fiyatları arttırıp indirim diye azaltıyorlar.

YunusOZ

80+ Bronze
Bu gün fazla konu açtım sanırım ama :) Evet arkadaşlar düşünceleriniz neler site hakkında. Bence son 1 yılın belkide en iyi indirimleriydi, umarım diğer sitelerde bu şekildedir indirimler yapar
İyi mağaza. Geçenki indirimler çok iyiydi ama normal zamanda fiyatları piyasaya göre bir tık daha pahalıydı. Ara sıra indirim yapılıyordu. İade konusunda her mağaza gibi biraz reddetmeye çalışır ama THH ve Mesafeli Satış Sözleşme'sinin 9. Maddesini hatırlattıktan sonra hemen iadenizi yaparlar.

The GodFather

80+ Silver
Cumartesi mağazadan hazır sistem aldım bugün elime ulaştı

v3ttt

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
331
İsim
Hakan AĞCA
Gerçekten çok iyi indirimlerdi. Rtx 3060ti arıyordum 3 aydır denk geldi aldım.

FR13NDSLX

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
10,120
İsim
Diyarhan
kesinlikle sürümden kazanma olayını düşünmesi gereken firma. son iki gündür kaç milyonluk satış yaptı bilmiyorum. bin TL'ye monitör aldım. 1200tllik klavyeyi 600 TL aldım. indirimleri güzel ve devamlı yaparsa piyasayı yok eder.
2000 satış yaptı belki fazla bile olabilir.

Robin Buckley

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,516
İsim
Çağrı
Instagram
balcikcagri
Steam
1152560674
Discord
Çağrı#6760
Alabildiniz mi hocam

Akanzaii06

80+ Bronze
aldım hocam 1800 tl ye ben aldıktan 30 dk sonra stok bitti. saat 22 sularıydı. nasıl aldım bende anlamadım

Son düzenleme:
Top Bottom