🔥İndirim GANK net 200TL. kupon. Tüm ürünlerde geçerli.

nawpor

80+
Reaksiyon skoru
284
Belki birinin işine yarar diye paylaşıyorum. Alt limit 1000 sanırım. piyasaya göre bu GX10 ürün iyi fiyata geliyor kuponla ama genel olarak ürünler piyasa fiyatında sitede ,uçuk fiyatlar yok. O yüzden hangi üründe kullanırsanız kullanın 200 net indirim olacaktır. Kargo ücretsiz. Satıcı güvenilir.

kupon kodu : GANKSENİNLE

Son düzenleme:
Şu daha mantıklı olabilir.

aynen bunun pro versiyonu da güzel duruyor. alınabilir.
Galiba Machenike ile anlaşmalı bir firma bende geçen hafta klavye aldım burdan nasıl bir marka acaba Machenike

Galiba Machenike ile anlaşmalı bir firma bende geçen hafta klavye aldım burdan nasıl bir marka acaba Machenike
Sanırım resmi partneri. Bende bir gamepadi vardı 2.5 sene kadar hor kullandım iyi dayandı. Fiyatlarına göre kaliteli marka. Monitörleri vs. de gelecekmiş yakında bakalım.

Sanırım resmi partneri. Bende bir gamepadi vardı 2.5 sene kadar hor kullandım iyi dayandı. Fiyatlarına göre kaliteli marka. Monitörleri vs. de gelecekmiş yakında bakalım.
Klavyesini beğendim güzeldi, inşallah uzun ömürlü olur denemek için şans verdim
1754208280248.webp

Kablolu klavyeye biraz fazla vermemiş misin hocam
benim tercihim %75 klavyeydi en az, kablosuz kaliteli pcb ve %75 klavyeler 2.500 lira felandı benimde bütçem 1800 dü bunu aldım bende, pcb kalitesi felan güzel, klavyenin kablosuz olması benim için çok önemli değil, sonuçta mouse gibi sürekli hareket ettirmiyoruz

• Beğen
Reaksiyonlar: frqn
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,151,274
Üyeler
183,087
Son üye
Yuemtay
Geri