Kupon bitti mi acaba? https://gank.com.tr/machenike-k1-kablolu-membran-rgb-siyah-turkce-q-gaming-klavye bu klavyeyi sepete ekleyp hediye çeki kısmına GANKSENİNLE yazdım ama fiyat değişmedi.
bazı ürünlerde kullanılmıyor. alışveriş limiti değil de indirimi çok olanlarda sanırım.Kupon bitti mi acaba? https://gank.com.tr/machenike-k1-kablolu-membran-rgb-siyah-turkce-q-gaming-klavye bu klavyeyi sepete ekleyp hediye çeki kısmına GANKSENİNLE yazdım ama fiyat değişmedi.
bu üründe düşseydi iyi olurdubazı ürünlerde kullanılmıyor. alışveriş limiti değil de indirimi çok olanlarda sanırım.
Bu alınır mı acaba ya?Belki birinin işine yarar diye paylaşıyorum. Alt limit 1000 sanırım. piyasaya göre bu GX10 ürün iyi fiyata geliyor kuponla ama genel olarak ürünler piyasa fiyatında sitede ,uçuk fiyatlar yok. O yüzden hangi üründe kullanırsanız kullanın 200 net indirim olacaktır. Kargo ücretsiz. Satıcı güvenilir.
kupon kodu : GANKSENİNLE
Sadece ekranı için alcaksan evet alınır onun harici dandik bir ürünBu alınır mı acaba ya?
![]()
Machenike KT84-B84W Kablosuz Gateron White Switch RGB Beyaz Gaming Klavye | GANK
Machenike KT84-B84W Gateron White Switch mekanik klavye, RGB ışıklandırması ve tri-mode bağlantı özellikleriyle gaming performansınızı artırır. Şık beyaz tasarımı ve sessiz tuşlarıyla konfor ve şıklığı bir araya getirir. Machenike Türkiye distribütörü Gank.com.tr ile hemen keşfedin!gank.com.tr
Epomaker'dan sonra böyle markalara güvenim azaldı. Gidip rog alıp gecicem yine galiba.Sadece ekranı için alcaksan evet alınır onun harici dandik bir ürün
Monsgeek, akkolara bakın hocam. Epomaker globalde bile mimli firma. Hem ürünleri konusunda hem de arkasında durması konusunda. Genelde yenilenmiş, qcsi düşük ürünler satıyorlar.Epomaker'dan sonra böyle markalara güvenim azaldı. Gidip rog alıp gecicem yine galiba.
qc düşük değil yok direkt ya. Ben herhangi bir quality check yapıldığını düşünmüyorum ürünlerindeMonsgeek, akkolara bakın hocam. Epomaker globalde bile mimli firma. Hem ürünleri konusunda hem de arkasında durması konusunda. Genelde yenilenmiş, qcsi düşük ürünler satıyorlar.
Mchose benceMachenike GX30 Pro Tri-Mode icin hicbir inceleme videosu yok mchose v9 pro ile arasinda kaldim