işlemci de sıkıntı varsa onu da değişmiş olabilirlerTelefon garantiye gitti. Anakart değişimi yapıldı. İşlemci 0 mı olur yoksa eski işlemciyi mi takmışlardır bilgisi olan var mı
kardesım işlemci tümleşik cihazlarda nasıl işlemciyi degiştirsinlerTelefon garantiye gitti. Anakart değişimi yapıldı. İşlemci 0 mı olur yoksa eski işlemciyi mi takmışlardır bilgisi olan var mı
kardesım işlemci nasıl değişecek açıklarmısın?işlemci de sıkıntı varsa onu da değişmiş olabilirler
yok sadece anakartı değişmişlerse eski işlemcini takarlar
işlemciyi söküyor çip gibi lehimli onu da anakarta takıyor sökülen bir şey tüm cihazlarda böyle olmayabilirkardesım işlemci tümleşik cihazlarda nasıl işlemciyi degiştirsinler
Mesaj otomatik birleştirildi:
kardesım işlemci nasıl değişecek açıklarmısın?
dostum kim neden ugrassın o seylerlegarantiye gitmiş ise servis anakartı değiştirir anakart değişecek dendiyse zaten kim eski işlemciyi taksın geriyeişlemciyi söküyor çip gibi lehimli onu da anakarta takıyor sökülen bir şey tüm cihazlarda böyle olmayabilir
ya tabikide uğraşılmaz ki saçma olur bazen işlemcide sorun olabiliyor belki bunun da öyle olabilir dediklerinde yanlış yok ama değişmiyor demek saçma olurdostum kim neden ugrassın o seylerlegarantiye gitmiş ise servis anakartı değiştirir anakart değişecek dendiyse zaten kim eski işlemciyi taksın geriye
Apple serisinde çoğu sorunda sadece işlemci değişimi yapılıyor. Diğer markaları ve modelleri bilmiyorum ama Tümleşik olması bir şey değiştirmiyor.kardesım işlemci tümleşik cihazlarda nasıl işlemciyi degiştirsinler