mahşerin pompacısı
80+ Gold
- En İyi Cevap
- 1
- Reaksiyon skoru
- 9,480
Defactoda geçiyor galiba gidip birşeyler alsam kasada ne demem gerekli kartı okutsam kendisi çeker mi bonusu yoksa kasiyere söylemem mi gerekliÇekemezsin fakat bir çok yerde nakit para gibi kullanabilirsin hayır sonradan bir şey ödemeyeceksin. Örneğin migros a101 bim gibi yerlerde kullanabilirsin online olarakta Hepsiburada v.b.de geçerli
![]()
Bonuslarınızı online alışverişlerinizde de kullanın!
Garanti Bonus puanlarınızı kullanabileceğiniz siteleri öğrenin, bonusunuzu en iyi şekilde harcayın ve internette nasıl kullanabileceğinizi keşfedin.www.bonus.com.tr
Bonus puan kullanmak istiyorum demeniz yeterli kartın şifresini girmeniz gerekiyor bu arada puan kullanımın da temassız yok. + Bonus flashtan DeFacto kampanyalarına bakın genelde iş birlikleri oluyor hemde faizsiz 6 yapıyor çoğu zaman o yüzden nakit almak zorunda kalacağınız şeylerde kullanmanız daha mantıklı şahsen. Çoğu yerde geçiyor zaten.Defactoda geçiyor galiba gidip birşeyler alsam kasada ne demem gerekli kartı okutsam kendisi çeker mi bonusu yoksa kasiyere söylemem mi gerekli
DeFactodan online olarak ceket alacağım bonusu nasıl kullanırım kart bilgilerini girsem yeter mi kartta para yok bonustan çeker demiBonus puan kullanmak istiyorum demeniz yeterli kartın şifresini girmeniz gerekiyor bu arada puan kullanımın da temassız yok. + Bonus flashtan DeFacto kampanyalarına bakın genelde iş birlikleri oluyor hemde faizsiz 6 yapıyor çoğu zaman o yüzden nakit almak zorunda kalacağınız şeylerde kullanmanız daha mantıklı şahsen. Çoğu yerde geçiyor zaten.
seçenek çıkıyor hocam kart bilgilerini girinceDeFactodan online olarak ceket alacağım bonusu nasıl kullanırım kart bilgilerini girsem yeter mi kartta para yok bonustan çeker demi
Evet kullanacağım miktarı giriyorum ama fiyat düşmüyor ödeme seçeneği hala 1999 TL yazıyorseçenek çıkıyor hocam kart bilgilerini girince