gönderdimbana promosyon kodu atabilecek varmıdır
hocam market olarak migros carrefoursa bonveno gibi yerlerde daha önce kullandım ayrıca doğru hatırlıyorsam trendyol yada hepsiburadadan daha önce alışveriş yaptığımda olmuştu birde söylediğim gibi itopyada bonus puanlar her bankada geçiyor olması lazım axes garanti falantam olarak hangi sitelerde kullanıldığını yazabilecek var mı ?
aynen öyle oluyor kodu babandan sana atarak yapabilirsinBabamın hali hazırda açık hesabına yeni açtığım hesabımdaki kodu atsam olurmu ve hem ona hem bana 1500tl mi gelecek.
Yarın denicem sağolun.hocam market olarak migros carrefoursa bonveno gibi yerlerde daha önce kullandım ayrıca doğru hatırlıyorsam trendyol yada hepsiburadadan daha önce alışveriş yaptığımda olmuştu birde söylediğim gibi itopyada bonus puanlar her bankada geçiyor olması lazım axes garanti falan
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
aynen öyle oluyor kodu babandan sana atarak yapabilirsin
Bonus hemen gelmiyor. Kampanya bittikten bir sonraki ay sonu geliyorYarın denicem sağolun.
Aynen hocam banka kartı çıkarmak gerekiyorGarantinin bonus puanı için kart çıkartmış olmak gerekiyordu, kart çıkarmadan sadece hesap açarak bonus puan gelmiyor
Peki karta tl gibi yatıyormu istediğimi alablirmriyim.Bonus hemen gelmiyor. Kampanya bittikten bir sonraki ay sonu geliyor