farklı kartlarının limitini indirdiysen banka sistemlerine yansıması 15 gün ila 1 ayı bulur.arkadaşlar göründüğü üzere böyle bir sorun var ne yapmam gerekiyor? diğer bankamdaki 196k limiti 4k ya düşürdüm ona rağmen böyle, bankacı olan arkadaşlar yardımcı olabilir mi?
Alıntıyı görüntüle
Tüm kartlarına ait toplam limit. yani total limitin.hocam birde bana müşteri limiti denilen birşeyden bahsettiler, konu hakkın da bilginiz var mı?
bende motor alıcam da bir türlü yükseltemedim, vakıfbank 150k çıkarmıyor bi türlü, garanti bankası da bu hatayı veriyorbu paradoksa bende düşmüştüm 2-3 ay önce. Laptop alacaktım enpara limitimi düşürdüm yapıkredi limitini arttırmak için ama arttıramadım. Enparayı da geri yükseltemedim. 1-2 hafta sonra yükseltebildim anca.
Yarın tekrar dene. Belki kredi verileri bankalar arası hızlı güncellenmiyordur.bende motor alıcam da bir türlü yükseltemedim, vakıfbank 150k çıkarmıyor bi türlü, garanti bankası da bu hatayı veriyor
Diğerinde limiti düşürdüğün anda hemen limit vermezler. 1 hafta 10 gün civarı sürüyor. Bekle kendisi artar. Ayrıca müşteri limitini düşürdün mü? Müşteri limitini düşürmezsen hiç vermezlerarkadaşlar göründüğü üzere böyle bir sorun var ne yapmam gerekiyor? diğer bankamdaki 196k limiti 4k ya düşürdüm ona rağmen böyle, bankacı olan arkadaşlar yardımcı olabilir mi?
Alıntıyı görüntüle
hocam qnb arayıp sorduğum da kredi kart limiti düşünce o da düşüyor demişlerdi banaDiğerinde limiti düşürdüğün anda hemen limit vermezler. 1 hafta 10 gün civarı sürüyor. Bekle kendisi artar. Ayrıca müşteri limitini düşürdün mü? Müşteri limitini düşürmezsen hiç vermezler
Müşteri limitini düşürdüysen sorun yok. 2 hafta civarı beklemen lazım. O süre içerisinde limit tanımlanırhocam qnb arayıp sorduğum da kredi kart limiti düşünce o da düşüyor demişlerdi bana