Neler Yeni

🔥İndirim 🔥Garanti BBVA Davet et 750 TL + 2500 Kampanya 🔥

Status
Bu konu kilitlenmiştir.

Sebastian Szymanski

80+ Silver
Garanti BBVA Mart ayında yeni üye olan kullanıcılarına çeşitli kampanyalar sunuyor ve bu kampanyaların tümünden faydalanabiliyorsunuz.
Tüm kampanyalar Alt Limitsizdir.

Bu kampanyalara ve promosyon kodu giriş yerine ulaşmak için profil resminize tıklayın. Aşağıda promosyon kodu paylaş/gir seçeneğinde vereceğim kodları yazın.
(Yakınını davet et kampanyasında referans kodu olduğu için onu paylaşamıyorum referans kodu isteyenler özelden yazabilirler.)

1)(750 TL) Yakınını Davet Et Kampanyası:
Bu kampanyadan yararlanmak için davet kodunu kullandığınız kişi Bonus kredi kartı veya Paracard sahibi olmalıdır. ( Paracard bildiğimiz banka kartı) ayrıca sizinde bu bonusu kazanmanız için bu 2 karttan birini çıkarmanız gerekiyor. 1 hafta içinde elinize ulaşıyor zaten kartınız.

Alttaki Kampanyalarda hiç bir karta ihtiyacınız yok.

2)(350 TL) Migros Yemek Kampanyası: Promosyon kodu gir kısmından kampanyayı bulun ve YEMEKM25 kodunu kullanın.

3)(400 TL) Migros Sanal Market Kampanyası: Promosyon kodu gir kısmından kampanyayı bulun ve MGRS1000 kodunu kullanın.

4)(400 TL) A101 Kampanyası: Promosyon kodu gir kısmından kampanyayı bulun ve EKSTRA25 kodunu kullanın.

5)(400 TL) DEFACTO Kampanyası : Promosyon kodu gir kısmından kampanyayı bulun ve DFCT2025 kodunu kullanın.

6)(Whopper) Burger King Kampanyası : Promosyon kodu gir kısmından kampanyayı bulun ve BURGER25 kodunu kullanın.

7)(500 TL) Boyner Kampanyası : Promosyon kodu gir kısmında kampanyayı bulun ve BOYNER25 kodunu kullanın.

8)(400 TL) Madame Coco Kampanyası : Promosyon kodu gir kısmından kampanyayı bulun ve MCOCO400 kodunu kullanın.

Ben bu kampanyaların tümünden faydalandım. yapamadığım bir kaç kampanya vardı kod çalışmadı vesaire gibi sorunlar oldu. sizde çalışabilir diye Tüm kampanyalara buradan ulaşabilirsiniz.

En son bir moderatör tarafından düzenlendi:

Mysteri

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
38
İsim
Hasan
Hocam çok bilmediğim için soruyorum bu kartlardan herhangi birini çıkardığımda ücret ödemem gerekiyor mu yoksa tamamen ücretsiz mi ?

sergens

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
35
İsim
sergen
Hocam çok bilmediğim için soruyorum bu kartlardan herhangi birini çıkardığımda ücret ödemem gerekiyor mu yoksa tamamen ücretsiz mi ?
vadesiz hesap kartları ücretsiz ama kredi kartlarının yıllık aidatı var.

nightsoldier

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
432
İsim
C.S.
Garanti bankasını kullanıyorsanız Vatan Bilgisayarlarda seçili telefonlarda 12 ay vade + sıfır faiz kredi imkanı da var. Kampanyanın hangi modelleri kapsadığına ilişkin bilgi mağazalarda mevcuttur.

stiga05fx

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,437
İsim
Draq123
Bonusa başvurun diyor ya ücretsiz bonus kredi kartı varmı

whisper snow

80+ Silver
oncelikle kredi karti almaya gerek yok diye biliyorum. almak isteyen ogrencilere ozel bonus genc kredi karti var ucretsiz. diger vatandaslar icin normal bonus kart var yillik 600 tl aidat istiyo. ayrica aidat ekstrenize yansidigi zaman musteri hizmetlerini arayip 1 yil kullanma garantisi verirseniz aidati iade ediyorlar.

whisper snow

80+ Silver
kredi kartina uygulama uzerinden basvuru yaparsaniz 4 ay boyunca aylik ekstrenize 750 tl nakit iade de veriyo diye biliyorum.

Status
Bu konu kilitlenmiştir.
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,081,562
Üyeler
171,944
Son üye
Zanyshe
Top Bottom