Neler Yeni

❌İndirim Bitti! Garanti̇den 300 TL Yemek Sepeti̇ + 400tl Mi̇gros Hedi̇ye Çeki

A_TURAN_A

80+ Bronze
Yemeksepeti için kredi kartı şartı varmış, ek 200 bonus için. Neyse ona gerek yok. Paracard çıkarayım sadece 250 alırım. Kendi referans koduma nasıl ulaşabilirim?
kod başlıkta yazıyor , o kodu yemek sepeti ve migros için girdiğiniz kısmın oarada kod giriş yap yazması lazım oraya giriyorsunuz

semre57

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
427
İsim
Emre Ağan
kod başlıkta yazıyor , o kodu yemek sepeti ve migros için girdiğiniz kısmın oarada kod giriş yap yazması lazım oraya giriyorsunuz
Tamamdır hepsini hallettim çok şükür. Başvuruyu da akşam yapacağım. Kusura bakmayın yardımcı oldunuz sizlerinkini yapmak isterdim ama babam üyeymiş. Onun 250'sini de alacağım için onun koduyla yapacağım :)

A_TURAN_A

80+ Bronze
Tamamdır hepsini hallettim çok şükür. Başvuruyu da akşam yapacağım. Kusura bakmayın yardımcı oldunuz sizlerinkini yapmak isterdim ama babam üyeymiş. Onun 250'sini de alacağım için onun koduyla yapacağım :)
ne kusuru hocam ben de olsam öyle yapardım :D

oktayxkaya

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,001
İsim
Oktay
İlgilendiği Kategoriler
PC ve Telefon
bu çoktandır vardı da başka kampanyalarda yararlanın derim ben

kaani

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
516
İsim
Kaan
Sayfalarca yazı var bir türlü cevap bulamadım. Kodların ikisini de kullanıp alabiliyor muyuz ikisini de? YEMEK300 MIGROS23

LVQ10

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
738
İsim
Kaan
Üyeliği açarken girilmiyor değil mi bu migros ve yemeksepeti kodları? üyelik açtıktan sonra promosyonlar kısmına giriyoruz

A_TURAN_A

80+ Bronze
Sayfalarca yazı var bir türlü cevap bulamadım. Kodların ikisini de kullanıp alabiliyor muyuz ikisini de? YEMEK300 MIGROS23
evet kullanabilirsiniz kart çıkaracaksanız başlıkta ki referansı kullanırsanız da 250 bonus geliyor

semre57

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
427
İsim
Emre Ağan
bu çoktandır vardı da başka kampanyalarda yararlanın derim ben
Bankaların borçlanma faizi artacak, haliyle tüketiciden çıkacak acısı. Daha fazla ne verebilirler diye düşününce pek de bir şey vermezler gibi. Şu an karşılıksız 700 TL değerinde kod veriyorlar bir bakıma. Faizsiz kredi gibi olaylar sürekli devam edebilir tabi ona bir şey diyemem.

kaani

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
516
İsim
Kaan
evet kullanabilirsiniz kart çıkaracaksanız başlıkta ki referansı kullanırsanız da 250 bonus geliyor
Kart ile uğraşmayacağım, belki bakarım karta ama iki kodun da kullanılabilir olması güzel. Teşekkürler.

Top Bottom