Neler Yeni

❌İndirim Bitti! Garanti̇den 300 TL Yemek Sepeti̇ + 400tl Mi̇gros Hedi̇ye Çeki

kırmızışarapp

80+ Silver
Hesap açtım. Promosyon kodlarını da girdim ve oldu. Kart başvurusu yapmak istediğimde bankacılık hizmet sözleşmesini onaylayın diyiyor. Fakat bu sözleşme belgelerimde onaylı gözüküyor. Sanırım şubeye gitmem gerekiyor :///

semre57

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
427
İsim
Emre Ağan
Hesap açtım. Promosyon kodlarını da girdim ve oldu. Kart başvurusu yapmak istediğimde bankacılık hizmet sözleşmesini onaylayın diyiyor. Fakat bu sözleşme belgelerimde onaylı gözüküyor. Sanırım şubeye gitmem gerekiyor :///
Kart başvurusu ben yapamıyorum sürekli hata veriyor işleminiz yapılamadı daha sonra tekrar deneyin diyor. Bozuk veya bilerek yaptırmıyor anlamadım. Migrosu aldım kullandım, yemeksepeti henüz tanımlanmadı.

kırmızışarapp

80+ Silver
Kart başvurusu ben yapamıyorum sürekli hata veriyor işleminiz yapılamadı daha sonra tekrar deneyin diyor. Bozuk veya bilerek yaptırmıyor anlamadım. Migrosu aldım kullandım, yemeksepeti henüz tanımlanmadı.
Kodlar tanımlanınca nereden bakıyoruz dostum ?
Mesaj otomatik birleştirildi:

@semre57

Son düzenleme:

semre57

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
427
İsim
Emre Ağan

HyperBTW

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
88
İsim
emre
konu sahibinden allah razı olsun 1000 tl az para değil teşekkür ediyorum.

semre57

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
427
İsim
Emre Ağan
Paracard genç değil normal paracard çıkarın onu istemiyor. Öyle çözdüm ben o sorunu.

Nyghi

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
155
İsim
Süleyman Çakır
La konuyu silsene @B1L0 adam uyarısını yedi, hâla ref kasıyor.

kırmızışarapp

80+ Silver
Paracard genç değil normal paracard çıkarın onu istemiyor. Öyle çözdüm ben o sorunu.
Bende öyle yaptım bakalım. Zaten para yatırmadan işlem yapamıyorsun paracard'da. Sorun olmaz dursun kenarda.

HyperBTW

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
88
İsim
emre
bu davet kodunu yazdıktan sonra 250 tl hemen mi geliyor yoksa yine 3 gün içerisinde mi(paramcard çıkarttım)

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,046,410
Üyeler
165,984
Son üye
leonknndy03
Top Bottom