Neler Yeni

❌İndirim Bitti! Garanti̇den 300 TL Yemek Sepeti̇ + 400tl Mi̇gros Hedi̇ye Çeki

kırmızışarapp

80+ Silver
Lan 5tl verdim fazladan onunda kârını çıkardım. Adamlar 1 tane fazla dondurma yollamış awhehdjfj.

Ekler

• 20230628_185313.jpg
    20230628_185313.jpg
    1.3 MB · Hit: 81
  • Screenshot_20230628_185345.jpg
    Screenshot_20230628_185345.jpg
    154.4 KB · Hit: 82

kırmızışarapp

80+ Silver
afiyet olsun ben de 300 liraya 4 tane orta boy pizza aldım :D
Afied olsun mis. Benim canım dondurma çekti. Dedim şu dondurmalıyı vereyim. 1lt sprite ekledim sadece 5tl ödedim mis.

GameOver

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
244
İsim
Durukan Çelik
Discord
GameOver#5871
Sen üyeysen zaten aşamaları tamamlamışsındır. Görüntülü konuşma yapmazsın.
tmm ama arkadasım bilmiyor ona tarif etmem gerekir ben garantinin tüm kampanya kosulları sayfasını okudum böyle bişeyi sadece forumda yazan gordum ve anlamadım yani hala aynı soruyu soruyorum goruntulu konusma konusu nedir hiç bir yerde yer almayan bu bilgi nedir ?

Tearz

80+ Silver
En İyi Cevap
1
tmm ama arkadasım bilmiyor ona tarif etmem gerekir ben garantinin tüm kampanya kosulları sayfasını okudum böyle bişeyi sadece forumda yazan gordum ve anlamadım yani hala aynı soruyu soruyorum goruntulu konusma konusu nedir hiç bir yerde yer almayan bu bilgi nedir ?
Üye olurken kimlik vs. tarattırdıktan sonra müşteri hizmetleriyle görüntülü konuşuyorsun. Kimlikle birkaç işlem yapmanı söylüyorlar. ( Önünü göster, arkasını göster vs.) Daha sonra işlemler tamamlanıyor.

Dahası  
Reaksiyon skoru
53
İsim
Erdem Karakaya
Anladığım kadarıyla BBVA Mobil tarafından sunulan bir promosyon hakkında bilgi veriyorsunuz. Bu tür promosyonlar bankalar tarafından zaman zaman sunulan kampanyalar olabilir ve bankaların politikaları ve promosyonlar sürekli olarak değişebilir.

Bu tür promosyonlardan faydalanmak için genellikle belirli şartları yerine getirmeniz gerekmektedir. Bu şartlar genellikle belirli bir banka ürününü (örneğin kredi kartı veya banka hesabı) kullanmaya ilişkin olabilir.

Ayrıca, herhangi bir finansal karar vermeden önce, promosyonların şartlarını ve koşullarını dikkatlice okumanız, potansiyel avantajlar ve dezavantajlar arasında bir denge sağlamanız önemlidir.

kaani

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
504
İsim
Kaan
Anladığım kadarıyla BBVA Mobil tarafından sunulan bir promosyon hakkında bilgi veriyorsunuz. Bu tür promosyonlar bankalar tarafından zaman zaman sunulan kampanyalar olabilir ve bankaların politikaları ve promosyonlar sürekli olarak değişebilir.

Bu tür promosyonlardan faydalanmak için genellikle belirli şartları yerine getirmeniz gerekmektedir. Bu şartlar genellikle belirli bir banka ürününü (örneğin kredi kartı veya banka hesabı) kullanmaya ilişkin olabilir.

Ayrıca, herhangi bir finansal karar vermeden önce, promosyonların şartlarını ve koşullarını dikkatlice okumanız, potansiyel avantajlar ve dezavantajlar arasında bir denge sağlamanız önemlidir.
ChatGPT'nin farklı bir versiyonu musunuz hocam?

GameOver

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
244
İsim
Durukan Çelik
Discord
GameOver#5871
Üye olurken kimlik vs. tarattırdıktan sonra müşteri hizmetleriyle görüntülü konuşuyorsun. Kimlikle birkaç işlem yapmanı söylüyorlar. ( Önünü göster, arkasını göster vs.) Daha sonra işlemler tamamlanıyor.
anladım hocam tsk ederim arkadasın kimligi eski sanırım bu yuzden böyle bir süreç hiç olmadı. kurye gelecek demişti dun demek ondan dolayı böyle bisey hic görmedim.

Ensar

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,147
İsim
Ensar
Yemek Sepeti kodu da gelmiş.

Tearz

80+ Silver
En İyi Cevap
1
anladım hocam tsk ederim arkadasın kimligi eski sanırım bu yuzden böyle bir süreç hiç olmadı. kurye gelecek demişti dun demek ondan dolayı böyle bisey hic görmedim.
Eski olduğu için Kurye belki fotoğraflarını çekecek olabilir. Bazen böyle de yapıyorlar.

kırmızışarapp

80+ Silver
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,038,921
Üyeler
164,750
Son üye
Okan.okan
Top Bottom