kırmızışarapp
80+ Silver
Afied olsun mis. Benim canım dondurma çekti. Dedim şu dondurmalıyı vereyim. 1lt sprite ekledim sadece 5tl ödedim mis.afiyet olsun ben de 300 liraya 4 tane orta boy pizza aldım
tmm ama arkadasım bilmiyor ona tarif etmem gerekir ben garantinin tüm kampanya kosulları sayfasını okudum böyle bişeyi sadece forumda yazan gordum ve anlamadım yani hala aynı soruyu soruyorum goruntulu konusma konusu nedir hiç bir yerde yer almayan bu bilgi nedir ?Sen üyeysen zaten aşamaları tamamlamışsındır. Görüntülü konuşma yapmazsın.
Üye olurken kimlik vs. tarattırdıktan sonra müşteri hizmetleriyle görüntülü konuşuyorsun. Kimlikle birkaç işlem yapmanı söylüyorlar. ( Önünü göster, arkasını göster vs.) Daha sonra işlemler tamamlanıyor.tmm ama arkadasım bilmiyor ona tarif etmem gerekir ben garantinin tüm kampanya kosulları sayfasını okudum böyle bişeyi sadece forumda yazan gordum ve anlamadım yani hala aynı soruyu soruyorum goruntulu konusma konusu nedir hiç bir yerde yer almayan bu bilgi nedir ?
ChatGPT'nin farklı bir versiyonu musunuz hocam?Anladığım kadarıyla BBVA Mobil tarafından sunulan bir promosyon hakkında bilgi veriyorsunuz. Bu tür promosyonlar bankalar tarafından zaman zaman sunulan kampanyalar olabilir ve bankaların politikaları ve promosyonlar sürekli olarak değişebilir.
Bu tür promosyonlardan faydalanmak için genellikle belirli şartları yerine getirmeniz gerekmektedir. Bu şartlar genellikle belirli bir banka ürününü (örneğin kredi kartı veya banka hesabı) kullanmaya ilişkin olabilir.
Ayrıca, herhangi bir finansal karar vermeden önce, promosyonların şartlarını ve koşullarını dikkatlice okumanız, potansiyel avantajlar ve dezavantajlar arasında bir denge sağlamanız önemlidir.
anladım hocam tsk ederim arkadasın kimligi eski sanırım bu yuzden böyle bir süreç hiç olmadı. kurye gelecek demişti dun demek ondan dolayı böyle bisey hic görmedim.Üye olurken kimlik vs. tarattırdıktan sonra müşteri hizmetleriyle görüntülü konuşuyorsun. Kimlikle birkaç işlem yapmanı söylüyorlar. ( Önünü göster, arkasını göster vs.) Daha sonra işlemler tamamlanıyor.
Eski olduğu için Kurye belki fotoğraflarını çekecek olabilir. Bazen böyle de yapıyorlar.anladım hocam tsk ederim arkadasın kimligi eski sanırım bu yuzden böyle bir süreç hiç olmadı. kurye gelecek demişti dun demek ondan dolayı böyle bisey hic görmedim.
Üstte yaptım. Hatta daha yeni migros indirimimde geldi. Yarın kullanacağımArkadaşlar şimdi bunu yapan birisi var mı gerçekten soruyorum