Neler Yeni

❌İndirim Bitti! Garanti̇den 300 TL Yemek Sepeti̇ + 400tl Mi̇gros Hedi̇ye Çeki

semre57

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
427
İsim
Emre Ağan
31 temmuza kadar yatacaktır diyor
Yalnız orada bir soru işareti var ben de yaptım ama kampanya tarihleri arasında onaylanmış bir paracard olması lazım diyor. Kartın gelmesi temmuzu bulur rahatlıkla 250'şer liraları alamayabiliriz, migros ve yemeği aldık tabi. :)

A_TURAN_A

80+ Bronze
Yalnız orada bir soru işareti var ben de yaptım ama kampanya tarihleri arasında onaylanmış bir paracard olması lazım diyor. Kartın gelmesi temmuzu bulur rahatlıkla 250'şer liraları alamayabiliriz, migros ve yemeği aldık tabi. :)
kart başvurunu 30 temmuzdan önce yapman yeterli , kart temmuzdan sonra gelse bile sayılıyormuş promosyon

DoğuamaBatı

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,287
İsim
........
Kart başvurusu yapamıyorum hata veriyor ne yapmam lazım

Charles Darwin

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,153
İsim
Alpaslan Çevikel
Bende müşteri oldum ama Migros kodunu kullandım fakat Yemeksepeti kodu hala gelmedi ne zaman gelecek ki ?

BARAN_33

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
16
İsim
ahmet
beyler ben sadece mıgros kodunu kullanabıldım yemeksepetını kullandırmıyor
mıgrosu kullandıgım halde mıgros bakıyem yuklenmedı henuz
bıde su 250 muhabbetı de olmadı hesap actım kart tanımladım ne bana ne arkadasıma gelmedı henuz
hesaba 1 tl yatırma olayı nedır acaba

Tearz

80+ Silver
En İyi Cevap
1

xFxem

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
299
İsim
Cem
beyler uygulamadan müşterimiz olun kısmından bilgileri doldurunca parolarınızı belirleyin uygulamayı kullanmaya baslayın diyor.Parola belirlemek icin tc tel yazıyorum kimlik ve yüz okutuyorum şuanda işlem yapılamıyor sonra deneyin diyor 1 haftadır deniyorum gecemedim bi gariplik var gibi.Sizde parola belirlediniz mi acaba 2.adımda ? yada burayı nasıl aşttınız?

kırmızışarapp

80+ Silver
Paracard genç değil normal paracard çıkarın onu istemiyor. Öyle çözdüm ben o sorunu.
Dostum kodu kullanacaktım yanlışlıkla o bildirimlerdeki bildirimi sildim. Geri getirmemin yolu var mı ?
Mesaj otomatik birleştirildi:

Dostum kodu kullanacaktım yanlışlıkla o bildirimlerdeki bildirimi sildim. Geri getirmemin yolu var mı ?
Kapatıp açınca uygulamayı birkaç kez geri geldi XD. Boşa gitti diye üzüldüm bir an...

Obaaaa sipariş verildi

Ekler

• Screenshot_20230628_182314.jpg
    Screenshot_20230628_182314.jpg
    170.1 KB · Hit: 61
Son düzenleme:

GameOver

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
244
İsim
Durukan Çelik
Discord
GameOver#5871
Evet.

@BARAN_33 @Charles Darwin Bana sadece YemekSepeti geldi. 3 İş günü diye yazıyor. Gelecek haftaya kalabilir. 250 TL olayı da Temmuz sonuna kadar yükleniyormuş galiba.
ne anlama geliyor goruntulu konusma anlamadım ? ben arkadasıma ref verdim zaten üyeyim ama oda başvuru yaptı kurye filan gelecekmiş sanırım onu bekliyor heralde bayramdan sonraya kalmıstır diye tahmin ediyorum

Tearz

80+ Silver
En İyi Cevap
1
ne anlama geliyor goruntulu konusma anlamadım ? ben arkadasıma ref verdim zaten üyeyim ama oda başvuru yaptı kurye filan gelecekmiş sanırım onu bekliyor heralde bayramdan sonraya kalmıstır diye tahmin ediyorum
Sen üyeysen zaten aşamaları tamamlamışsındır. Görüntülü konuşma yapmazsın.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,038,921
Üyeler
164,750
Son üye
Okan.okan
Top Bottom