teşekkür ettim hocam31 temmuza kadar yatacaktır diyor
Yalnız orada bir soru işareti var ben de yaptım ama kampanya tarihleri arasında onaylanmış bir paracard olması lazım diyor. Kartın gelmesi temmuzu bulur rahatlıkla 250'şer liraları alamayabiliriz, migros ve yemeği aldık tabi.31 temmuza kadar yatacaktır diyor
kart başvurunu 30 temmuzdan önce yapman yeterli , kart temmuzdan sonra gelse bile sayılıyormuş promosyonYalnız orada bir soru işareti var ben de yaptım ama kampanya tarihleri arasında onaylanmış bir paracard olması lazım diyor. Kartın gelmesi temmuzu bulur rahatlıkla 250'şer liraları alamayabiliriz, migros ve yemeği aldık tabi.
Evet.görüntülü görüşme şart mı
Dostum kodu kullanacaktım yanlışlıkla o bildirimlerdeki bildirimi sildim. Geri getirmemin yolu var mı ?Paracard genç değil normal paracard çıkarın onu istemiyor. Öyle çözdüm ben o sorunu.
Kapatıp açınca uygulamayı birkaç kez geri geldi XD. Boşa gitti diye üzüldüm bir an...Dostum kodu kullanacaktım yanlışlıkla o bildirimlerdeki bildirimi sildim. Geri getirmemin yolu var mı ?
ne anlama geliyor goruntulu konusma anlamadım ? ben arkadasıma ref verdim zaten üyeyim ama oda başvuru yaptı kurye filan gelecekmiş sanırım onu bekliyor heralde bayramdan sonraya kalmıstır diye tahmin ediyorumEvet.
Mesaj otomatik birleştirildi:
@BARAN_33 @Charles Darwin Bana sadece YemekSepeti geldi. 3 İş günü diye yazıyor. Gelecek haftaya kalabilir. 250 TL olayı da Temmuz sonuna kadar yükleniyormuş galiba.
Sen üyeysen zaten aşamaları tamamlamışsındır. Görüntülü konuşma yapmazsın.ne anlama geliyor goruntulu konusma anlamadım ? ben arkadasıma ref verdim zaten üyeyim ama oda başvuru yaptı kurye filan gelecekmiş sanırım onu bekliyor heralde bayramdan sonraya kalmıstır diye tahmin ediyorum