Garanti ürün değişimi 2el mi gönderiliyor ?

Reaksiyon skoru
34
Merhaba 13 Mart günü endeksbilişime 4070 zotac gönderdim ürün tamir olamıyacağı için değişim kararı çıktı gelen ürün 2 el zaten kutuyu açarken koruma bantlari olmadığını gördüm içinde power kablosu bile yok sizce ne yapmalıyım ?

Ürünü açarken video çektim koruma banltları yok burdada garanti sorguladığımda çıkan sonuç

Ekler

• IMG_1343.png
    IMG_1343.png
    426 KB · Hit: 48
Merhaba 13 Mart günü endeksbilişime 4070 zotac gönderdim ürün tamir olamıyacağı için değişim kararı çıktı gelen ürün 2 el zaten kutuyu açarken koruma bantlari olmadığını gördüm içinde power kablosu bile yok sizce ne yapmalıyım ?

Ürünü açarken video çektim koruma banltları yok burdada garanti sorguladığımda çıkan sonuç
kral bende e ticaret deposunda çalıştım 2. el değilde ürün müşteriye gitmiş gelmiş ya da iade iptal vs olduğu ürün gönderebilirler

Ürün 1 yıl önce alınmış tebilion stoklara bu ürünün yeni giriş yaptığını söylemişti stoklara yeni giriş yaptıysa 0 olmalı başka ihtimali yok acikcasi

Refurbished yani yenilenmiş ürünle değiştirebiliyorlar, Apple gibi markalarda da var bu.

Tebilion ürünün stoklara yeni giriş yaptığını söyledi yani 2 el olsa stoklara yeni giriş yaptı demezdi başka bir şey önerin dediğimde sadede bu var oda stoklara yeni girdi dedi

Geri