Garantiden muadil ürün önerisi yardımı

RE3EL

80+
Reaksiyon skoru
1
Merhaba arkadaşlar 2 sene önceye yakın pckolik deepcool cc560 750W kasa satın almıştım ve psu bozuldu garantiye yolladım. Ürünü muadil ile değiştirebilecekleri söylediler ve önümde iki seçenek var. Hangisi daha iyidir yardımcı olur musunuz?

Merhaba arkadaşlar 2 sene önceye yakın pckolik deepcool cc560 750W kasa satın almıştım ve psu bozuldu garantiye yolladım. Ürünü muadil ile değiştirebilecekleri söylediler ve önümde iki seçenek var. Hangisi daha iyidir yardımcı olur musunuz?

fsp tabii ki

Teşekkür ederim. Siteden başka öneriniz var mı değişim yapabileceğim belki onlara öneri olarak sunabilirim.

Valla psuların içine bakmak lazım @Aykut D. Her markanın iyisi kötüsü var
Deepcool psu tarafı çok kötü kasada pf serisi kullanmış pf serisi rezalet bir psu serisi fsp kasa psu kombinasyonunu alınız .

Hydro K serisi pf serisi psu lardan 2 kalite daha üstün . Psu Deepcool Pm serisi olsaydı alınabilirdi .
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Meraklısına iki psu'nun içerisi :
Fsp Hydro k pro 750w
1746614547103.webp

Deepcool pf750
1746614500304.webp

Deepcool psu tarafı çok kötü kasada pf serisi kullanmış pf serisi rezalet bir psu serisi fsp kasa psu kombinasyonunu alınız .

Hydro K serisi pf serisi psu lardan 2 kalite daha üstün . Psu Deepcool Pm serisi olsaydı alınabilirdi .

Mereklısını iki psu'nun içerisi :
Fsp Hydro k pro 750w
1746614547103.webp

Deepcool pf750
1746614500304.webp
Neden Deepcool değil çünki grup düzenleme kullanıyor çapraz yüklerde sapıtacaktır ve çıkış kondasatörleri kalitesiz Elektrolitik kondansator kullanılmış .

Son düzenleme:
Geri