Neler Yeni

Yardım Garantisi olmayan laptop alma

Cifch

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Tarık Kerem Çifcibaşı
Arkadaşlar ikinci el laptop bakarken Rog zephyrus m15 laptop buldum hoşuma da gitti cihaz trde de pek satışı yok. Ama cihazın garantisi yok garantisiz alırsam problem çıkar mı? Asus un garantisiz ürünler için servisi var mı?
(Cihazda gtx1660ti ve 10750 işlemci var)

ARTIK FAN DEĞİLİM

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,275
İsim
Bilal Tepe
Arkadaşlar ikinci el laptop bakarken Rog zephyrus m15 laptop buldum hoşuma da gitti cihaz trde de pek satışı yok. Ama cihazın garantisi yok garantisiz alırsam problem çıkar mı? Asus un garantisiz ürünler için servisi var mı?
(Cihazda gtx1660ti ve 10750 işlemci var)
Fiyat ne

Cifch

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Tarık Kerem Çifcibaşı
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Onun yerine 3050Ti bulunan bir laptop almanız daha mantıklı olacaktır. Daha ucuza satarsa belki düşünülebilir.
3050 serisinde 4gb vram olduğu için onları pek düşünmüyorum. Birazda asus fanlığı olduğu için hoşuma gitti cihaz ama çok kararsız kaldım garantisi olmadığı için. Bir sorun çıktığında teknik servis ücret karşılığı ile tamir eder mi?

IbanyLone

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
691
İsim
Serkan Uysal
Hocam o zaman bu bütçeye yakın rakibi yok zaten. Teknik servis ilgilenir. Ama yine de arayıp bir sorun isterseniz.

Cifch

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Tarık Kerem Çifcibaşı
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Güncelleme
Cihazın kutusu olmadığı için almaktan vazgeçtim. İkinci el 14-15bin seviyesinde laptop önerisine açığım. Vram 6 olursa ve fazla kullanılmamış bir cihaz bulursanız atabilirseniz sevinirim.

Top Bottom