Neler Yeni

Garantiye Verdiğim Ürün Stoklarında Yok (DÜZENLENDİ)

Faveouls

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,126
İsim
Emre
Para iadesi kabul etmek gibi bir hata yapma sakın.
Para iadesi alırsam 100TL'lik internet cafe kulaklığı bile alamam şu an ki fiyatlara göre. Ürün değişim isteyeceğim. Öyle bir hakkım var bildiğim kadarı ile.

Quill

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
979
İsim
Hakan Can Yıldırım
Para iadedi alırsam 100TL'lik internet cafe kulaklığı bile alamam. Ürün değişim isteyeceğim. Öyle bir hakkım var bildiğim kadarı ile.
Aynı üründen istiyorum stoklarda yoksa bir üst modelini istiyorum de.

Faveouls

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,126
İsim
Emre
Aynı üründen istiyorum stoklarda yoksa bir üst modelini istiyorum de.
Razer electra v2 USB model benim kulaklığım. Acaba zorlasam Razer Tournament Edition alabilir miyim. Stoklarda var o. Parasını alsam hiçbir şey alamam. Mecbur inat edip almaya çalışayım bari.(Kulaklığın sıfırı başka firmalarda var ama benim aldığım firmadada, Razer Türkiye İthalatçı firmasındada yok)

Quill

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
979
İsim
Hakan Can Yıldırım
Razer electra v2 USB model benim kulaklığım. Acaba zorlasam Razer Tournament Edition alabilir miyim. Stoklarda var o. Parasını alsam hiçbir şey alamam. Mecbur inat edip almaya çalışayım bari.(Kulaklığın sıfırı başka firmalarda var ama benim aldığım firmadada, Razer Türkiye İthalatçı firmasındada yok)
Sennheiser da direk üst modelini veriyorlar razer da büyük marka verir ama verecekleri şeyi kendileri belirler ve senden onay isterler.

Faveouls

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,126
İsim
Emre
Sennheiser da direk üst modelini veriyorlar razer da büyük marka verir ama verecekleri şeyi kendileri belirler ve senden onay isterler.
Şu an benim modelin altı yok ve bir üst model olarak(fiyat ve kulaküstü kulaklık modeli olarak en yakın) Razer Tournament Edition var stoklarında. İnşallah Razer T.E'a yükseltme yaparlar. Aramalarını bekliyorum. Olay sonuçlanınca konu güncellemesi yapacağım.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,010,267
Üyeler
160,056
Son üye
BerkaiKaya
Top Bottom