Garip garip düşünceler

Osmanucr

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
840
Neden bu dünyaya geldim diye garip garip sorgular oldum bu karantinada . İnstagramda bir yorum görsem o yorum üzerine 2 gün düşünüyorum takıntılımı oldum ne :D
böyle saçma takıntılar sadece bendemi var ?

Günlük meşguliyetimiz ne kadar boş olursa o kadar dalgınlık ve kafa karışıklığı olur.
O yüzden telefon/pc ile kitap oranını dengeleyin cidden sadece ekranlara gömülünce zihin çok kirleniyor.

Bende de aynı sorun var yolda birisi bana baksa acaba bir şey mi yaptım diye falan düşünüyorum

Düşünmeye devam et düşünmek kafa yormak bu dünyadaki en güzel şeylerden biridir bir sınır koymak iyidir tabii ki öteye geçersen sıyırırsın :d

Günlük meşguliyetimiz ne kadar boş olursa o kadar dalgınlık ve kafa karışıklığı olur.
O yüzden telefon/PC ile kitap oranını dengeleyin cidden sadece ekranlara gömülünce zihin çok kirleniyor.
cinnet kitabını aldım daha manyak oldum

Bende bir şey yapınca hata mı yaptım diyip o şeye 3 defa dönüp bakıyorum

Neden AMD ekran kartlarının OC potansiyeli düşük...

Lisasu bana açıklama borçlusu !

Düşünmeye devam et düşünmek kafa yormak bu dünyadaki en güzel şeylerden biridir bir sınır koymak iyidir tabii ki öteye geçersen sıyırırsın :d
Bende sıyırdım bea bilgisayar parçalarının adlarını ezberledim herhangi bir olay olduğunda o olaya bir ekran kartının veya bir işlemcinin adını veriyorum garip değilmi:D.Sonra o parçayı incelediğimde o konu aklıma geliyor sjsjsjjs

Geri