Garip piksel bozulması.

Reaksiyon skoru
8
Öncelikle herkese selamlar. Umarım gününüz iyi geçiyordur. Yaklaşık 4-5 ay önce Excalibur G870 adında bir laptop aldım. Dün akşam malwarebytes indirim bir adware programını sildim. Sildikten sonra garip piksel bozulmaları yaşanmaya başladı. Her sitede oluyor, hatta Nvidia App uygulamasında bile oluyordu. Bu bozulmalar driverı güncelleyince gitti. Fakat bu sabah tekrardan olmaya başladı. Her oyunda oluyor bazen kısa sürüyor anlık oluyor bazen de gitmiyor. Kapatıp açınca düzeliyor. Örnek olarak şu an bunu yazarken üstte garip pikseller çıktı. Aşağı atıyorum fotoğrafı. Neden olduğunu bilen varsa nasıl geçer. Format atmat istemiyorum
1753367721378.webp

Öncelikle herkese selamlar. Umarım gününüz iyi geçiyordur. Yaklaşık 4-5 ay önce Excalibur G870 adında bir laptop aldım. Dün akşam malwarebytes indirim bir adware programını sildim. Sildikten sonra garip piksel bozulmaları yaşanmaya başladı. Her sitede oluyor, hatta Nvidia App uygulamasında bile oluyordu. Bu bozulmalar driverı güncelleyince gitti. Fakat bu sabah tekrardan olmaya başladı. Her oyunda oluyor bazen kısa sürüyor anlık oluyor bazen de gitmiyor. Kapatıp açınca düzeliyor. Örnek olarak şu an bunu yazarken üstte garip pikseller çıktı. Aşağı atıyorum fotoğrafı. Neden olduğunu bilen varsa nasıl geçer. Format atmat istemiyorumAlıntıyı görüntüle
Ekran kartı ile alakalı donanımsal bir sorun büyük ihtimalle. Servise yollamakta fayda var.

hayır genelde site ile alakalı veya bazen internet git gel yapıyorsa ondan olabilir

Ekran kartı ile alakalı donanımsal bir sorun büyük ihtimalle. Servise yollamakta fayda var.
hayır genelde site ile alakalı veya bazen internet git gel yapıyorsa ondan olabilir
Site ile ilgili olmadığını söyleyerek başlayayım. Her siteden oluyor, internetimde hiçbir sorun yok. Bir adware sildikten sonra olmuştu. Ekran kartının driverlarını temiz kurulumla tekrar kurduğumda düzeldi.

Geri