Neler Yeni

Garsonluk ve Komilik Hakkında Sorularınız Varsa Buyrun

Reapt0r

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
846
İsim
Ayberk Albayrak
Arkadaşlar yazlık bir yerde alakart restaurantta ve beach club da bir süre komilik ve garsonluk yaptım.
Garsonluk ve komilik hakkında sorularınız varsa buyrun sorabilirsiniz , hepsini cevaplamaya çalışacağım.
tisan-belde-36405.webp

Tre-x

80+ Silver
bahşişler nasıl ?

Reapt0r

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
846
İsim
Ayberk Albayrak
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Çalışma saatleri/günleri ve aldığın maaş?
Çalıştığım yerde bir işletmenin 2 işletmesi vardı biri beach club diğeri restaurant , ben beach club elemanıydım ama iki yerde de çalışıyordum.
Sabah saat 10-10.30 gibi uyanıp beach club un önünü süpürmeye başlardım.
Saat 18.30 - 19 gibi beach club daki işim biterdi. Restauranta çıkardım orada müşteriler hemen gelmezdi yemek saati gelince gelirlerdi. yine arada 1 saat falan boş vaktim olurdu, 11-11.30 gibi iş biterdi.
Günlük 100TL Alıyordum + bahşişle günlük 200 e geliyordu.

Margot Robbie

80+ Titanium
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
61,466
İsim
Margot Robbie
İlgilendiği Kategoriler
YKS, İskandinav mitolojisi
Çalıştığım yerde bir işletmenin 2 işletmesi vardı biri beach club diğeri restaurant , ben beach club elemanıydım ama iki yerde de çalışıyordum.
Sabah saat 10-10.30 gibi uyanıp beach club un önünü süpürmeye başlardım.
Saat 18.30 - 19 gibi beach club daki işim biterdi. Restauranta çıkardım orada müşteriler hemen gelmezdi yemek saati gelince gelirlerdi. yine arada 1 saat falan boş vaktim olurdu, 11-11.30 gibi iş biterdi.
Günlük 100TL Alıyordum + bahşişle günlük 200 e geliyordu.
Geçici olarak yapılabilecek güzel iş. Yazın 2-3 ay çalışsan güzel para biriktirirsin de tabii kendini unutman lazım.

Reapt0r

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
846
İsim
Ayberk Albayrak
bahşişler nasıl ?
yazlık yer olduğu için bahşişler gerçekten çok iyiydi, çoğu zengin insanların oturduğu ve zengin insanların geldiği bir yer olduğu için günlük banko 100tl bahşiş alırdım , günlük 200 300 bahşiş aldığım günler de oldu. Bahşişten para alıyordum bir de sabah erkenden uyanıp sahili gezerdim, bulduğum makarnaları eşyaları vs toplar satardım, makarna bulurdum 20tl den satardım bi ara nerfbuldum 150 tl den satmıştım.clubun arkasında kabin vardı, kabin kullananların parasını alırdım, kabinden en kötü bana 50tl para kalırdı, yoğun olduğu günler daha fazla olurdu.

Besim Tibuk

80+ Gold
yazlık yer olduğu için bahşişler gerçekten çok iyiydi, çoğu zengin insanların oturduğu ve zengin insanların geldiği bir yer olduğu için günlük banko 100tl bahşiş alırdım , günlük 200 300 bahşiş aldığım günler de oldu. Bahşişten para alıyordum bir de sabah erkenden uyanıp sahili gezerdim, bulduğum makarnaları eşyaları vs toplar satardım, makarna bulurdum 20tl den satardım bi ara nerfbuldum 150 TL den satmıştım.clubun arkasında kabin vardı, kabin kullananların parasını alırdım, kabinden en kötü bana 50tl para kalırdı, yoğun olduğu günler daha fazla olurdu.
Hocam haraaca bağlamışsınız resmen :D

Reapt0r

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
846
İsim
Ayberk Albayrak
Geçici olarak yapılabilecek güzel iş. Yazın 2-3 ay çalışsan güzel para biriktirirsin de tabii kendini unutman lazım.
Dediğin gibi bu işleri geçici olarak yapmak lazım, uzun süreli çalışmak gerçekten çok yıpratıyor bu işte insanı, insanların tavırları , dengesiz müşterilerin derdini çekmek zor oluyor öyle müşteriler gelince elimdeki tepsiyi fırlatıp işi bırakmak istiyordum.
Ama çalıştığım yer yazlık olunca hem eğleniyordum hem çalışıyordum sabahları denize giriyordum, akşamları iş bitince sahilde geziyorduk bazen gece denize giriyorduk diğer arkadaşlarla.

-Akın Taşkan-

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,859
İsim
Akın Taşkan
yazlık yer olduğu için bahşişler gerçekten çok iyiydi, çoğu zengin insanların oturduğu ve zengin insanların geldiği bir yer olduğu için günlük banko 100tl bahşiş alırdım , günlük 200 300 bahşiş aldığım günler de oldu. Bahşişten para alıyordum bir de sabah erkenden uyanıp sahili gezerdim, bulduğum makarnaları eşyaları vs toplar satardım, makarna bulurdum 20tl den satardım bi ara nerfbuldum 150 TL den satmıştım.clubun arkasında kabin vardı, kabin kullananların parasını alırdım, kabinden en kötü bana 50tl para kalırdı, yoğun olduğu günler daha fazla olurdu.
kabin nedir?

Margot Robbie

80+ Titanium
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
61,466
İsim
Margot Robbie
İlgilendiği Kategoriler
YKS, İskandinav mitolojisi
Dediğin gibi bu işleri geçici olarak yapmak lazım, uzun süreli çalışmak gerçekten çok yıpratıyor bu işte insanı, insanların tavırları , dengesiz müşterilerin derdini çekmek zor oluyor öyle müşteriler gelince elimdeki tepsiyi fırlatıp işi bırakmak istiyordum.
Ama çalıştığım yer yazlık olunca hem eğleniyordum hem çalışıyordum sabahları denize giriyordum, akşamları iş bitince sahilde geziyorduk bazen gece denize giriyorduk diğer arkadaşlarla.
İşten artan zamanların keyiflidir de işte bu işi uzun vadede yapmak sıkıntı. Kaç tane insanın ağız kokusunu çekersin. Saygınlık desen yok.

Reapt0r

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
846
İsim
Ayberk Albayrak
Hocam haraaca bağlamışsınız resmen :D
yazlık yer insanlar zaten tatile para harcamaya geliyor, ne kadar koparsan kaar gibi geliyor o işlerde. kabin olayı da sahildeki tek kabin bizim işletmenin arkasındaydı.
+ bulunduğumuz yerde bir firma tuvalet yaptırmış tuvalet bile paralıydı.
Mesaj otomatik birleştirildi:

soyunma ve üst değiştirme kabini, denize girmek için gelen insanların üstündeki kıyafetleri çıkarıp mayolarını giydiği, kapalı oda gibi bir yapı
Mesaj otomatik birleştirildi:

İşten artan zamanların keyiflidir de işte bu işi uzun vadede yapmak sıkıntı. Kaç tane insanın ağız kokusunu çekersin. Saygınlık desen yok.
Valla öyle, bence bu işi yapmak isteyen yazlık yerde yapsın 2-3 ay hem güzel bahşiş alır, diğer şehir içi yerlerde bu bahşiş olayı böyle değil bu kadar almak çok zor.

DoğuamaBatı

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,287
İsim
........
Antalya gibi tatilik yerlerde oteler mevsimlik eleman alıyor 6 7k maaş üstüne birde bahşişler oluyor aylık 10k para kaldirabiliyorsunuz

Top Bottom