Neler Yeni

GBT sorgulamasında ceza yenir mi?

Dahası  
Reaksiyon skoru
182
İsim
Arda Mert
Arkadaşlar bugün 16.30 civarında polis çevirdi, ben 16 yaşındayım ve biliyorsunuz 16.00 da 20 yaş altı sokağa çıkamıyor, polis herkesi durduruyordu ve gbt sorguluyordu, yani tc kimlik ad soyad bilgilerini soruyordu, bize sizin kısıtlamanız yokmuydu dedi ve bizde eve gidiyoruz dedik, sonrasında ilk arkadaşıma bilgilerini sordu sonra bana sordu, bu işlemler toplam 20 saniye falan sürdü, yani bize ceza yazdık falan demedi, tutanak falan da tutmadı, sizce ceza yazılmış mıdır yoksa sadece gbt sorgulaması mı yapmışlardır?

-RutHleSs-

80+ Gold
En İyi Cevap
4
Arkadaşlar bugün 16.30 civarında polis çevirdi, ben 16 yaşındayım ve biliyorsunuz 16.00 da 20 yaş altı sokağa çıkamıyor, polis herkesi durduruyordu ve gbt sorguluyordu, yani tc kimlik ad soyad bilgilerini soruyordu, bize sizin kısıtlamanız yokmuydu dedi ve bizde eve gidiyoruz dedik, sonrasında ilk arkadaşıma bilgilerini sordu sonra bana sordu, bu işlemler toplam 20 saniye falan sürdü, yani bize ceza yazdık falan demedi, tutanak falan da tutmadı, sizce ceza yazılmış mıdır yoksa sadece gbt sorgulaması mı yapmışlardır?
Muhtemelen sorgulama yapmışlardır. E-Devlet'e bakmayı deneyebilirsin🤔

dutemo

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Habersiz ceza yazmazlar. Ceza yedin babana söyle ödesin falan derler.

Dahası  
Reaksiyon skoru
182
İsim
Arda Mert
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Arkadaşlar bence yazılmadı ama yinede sizlerinde görüşünü almak istedim, benim e devletim yok fakat babamın e devletinden girdigimde gelen kutusunda ceza yazıldıgını falan görmedim.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

• B1L0
    Hayırlı forumlar

Forum istatistikleri

Konular
1,032,311
Üyeler
163,640
Son üye
Emin Kaymaz