GDDR6X GDDR6'a göre daha fazla bant genişliği sunduğundan daha performanslı çalışır.GDDR nedir GDDR6 GDDR6X farklarını anlatabilir misiniz ?
AMD RADEON 6000 serisi bir çok özellikle geldiğini duydum bu özellikleri ne işe yaradıklarını açıklayabilir misiniz ?
Cevaplar için teşekkürler.
aydınlattığınız için tşekkürlerGDDR6X GDDR6'a göre daha fazla bant genişliği sunduğundan daha performanslı çalışır.
6000 serisinden aklıma gelen özellikleri açıklayım Ray tracing:
Ray Tracing Hakkında Bilmeniz Gereken Her Şey - Technopat
Bir başka yeniliği, Smart Access Memory:
AMD Smart Access Memory Nedir, Nasıl Çalışır? - Technopat
Yeni değil ancak bu da bir özelliği, AMD Fidelity FX:
AMD FidelityFX Nedir? | Donanim Arşivi (donanimarsivi.com)
smart access memory daha performanslı fakat ekran kartının watt tüketimini arttırır mı ve ya dlss gibi grafik kalitesini çok az da olsa azaltır mı aklımda böyle sorular var zaten 5600x ile kullanmayı düşünüyorumGDDR6X GDDR6'a göre daha fazla bant genişliği sunduğundan daha performanslı çalışır.
6000 serisinden aklıma gelen özellikleri açıklayım Ray tracing:
Ray Tracing Hakkında Bilmeniz Gereken Her Şey - Technopat
Bir başka yeniliği, Smart Access Memory:
AMD Smart Access Memory Nedir, Nasıl Çalışır? - Technopat
Yeni değil ancak bu da bir özelliği, AMD Fidelity FX:
AMD FidelityFX Nedir? | Donanim Arşivi (donanimarsivi.com)
Smart access memory ve infinity cache önbellek miktarının ciddi miktarda artmasını sağlıyor, bundan dolayı güç. tüketiminin artacağını düşünmüyorum, grafik kalitesini düşürmez bu teknoloji, sadece aynı grafikler içinde performansı bir nebze artırıraydınlattığınız için tşekkürler
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
smart access memory daha performanslı fakat ekran kartının watt tüketimini arttırır mı ve ya dlss gibi grafik kalitesini çok az da olsa azaltır mı aklımda böyle sorular var zaten 5600x ile kullanmayı düşünüyorum
yani böyle bir kombinasyonda kullanılmassa ayıp olur teşekkürler cevap içinSmart access memory ve infinity cache önbellek miktarının ciddi miktarda artmasını sağlıyor, bundan dolayı güç. tüketiminin artacağını düşünmüyorum, grafik kalitesini düşürmez bu teknoloji, sadece aynı grafikler içinde performansı bir nebze artırır