Neler Yeni

Gece işçisiyim, depresyonum tetikleniyor; ne yapmalıyım?

kral müzik dinlemesin gerçekten yabanci dinlesin Türkçe müzikler dinliyorum ayni şarkıya takılıp kalıyorum her canım sıkıldığında aciyorum boku çıkıyor bir sure sonra müzikten dolayı insan psikolojisi bozuluyor ben hic tavsiye etmem hele hele Türkçe muzik
Benim müzik zevkim biraz değişik olduğu için pek sıkılmıyorum. Sabah sabaton dinliyorum akşam sevdiğim animelerin açılış/kapanış müziklerini dinliyorum bende anlamadım bu durumu.

oaK´

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,495
İsim
Olcay akbulut
ailen nasıl hiç bi şeyin yok dedi ona daha çok şaşırdım knk da önerebileceğim tek şey şu olur mutlu olduğun işi yap

bende şubat ayında para gerekiyor diye işe girdim 1 hafta sonra çıktım o kdar bana göre değil ki ofiste çalışmak :D

allaha şükür freelance çalışıyorum maaş ile aldığımdan katlarca düşüğünü alıyorum ancak yetiyor bana şimdilik
Mesaj otomatik birleştirildi:

ailen nasıl hiç bi şeyin yok dedi ona daha çok şaşırdım knk da önerebileceğim tek şey şu olur mutlu olduğun işi yap

bende şubat ayında para gerekiyor diye işe girdim 1 hafta sonra çıktım o kdar bana göre değil ki ofiste çalışmak :D

allaha şükür freelance çalışıyorum maaş ile aldığımdan katlarca düşüğünü alıyorum ancak yetiyor bana şimdilik
şarkı dinlemek istersen bass bangers diye kanal var elemanlar dehşet iyi

JrBronz3

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
172
İsim
Yiğitcan Erman
Borcum olduğundan dolayı çalışıyorum. Birçok yere başvurmuştum. Ama iş yok ya da AÖL mezunu kabul etmiyorlardı.
Bir yerde gece işçisiyim. Ürünler geliyor. Tartılıyor ve ben de excel'e geçiyorum. Sonrasında işte bazen sayım yapıyorum. Fiziksel bir zorluk yaşamıyorum.
Ama uzun süredir nötr olan ruh halim yine depresif moda döndü.
"Niye hayattayım?" "Ben ne yapıyorum şu an burada?" "Niye yaşıyorum ki?" gibi gibi düşünceler geliyor. Dürtüsel düşünceler geliyor. Mutsuzum. Cidden mutsuzum. Böyle sanki dipteymişim gibi.
Hani Harry Potter ruh emicilerle karşılaştığında dedi ya bir daha mutlu olamayacakmışım gibi hissettim. Aynı his.
Depresyonu ağır yaşayan birisiyim. Yani şu son 3 haftadır iyiyim. Ama 1 gün sadece 1 gün ilaçlarımı kullanmayayım; o gün dibi boyluyorum.

Ne yapacağım ben ya? Yanımdaki abi neyin var diyo? Ben de şakalı bir şekilde "psikolojim bozok" abi diyom. Gülüyor geçiyor. Ama oradaki performansım da düştü misal. Direkt düştü. Aklımda türlü tilkiler dönüyor. DEHB, depresyon, anksiyete... Hepsi üstüme geliyor.
Aileme anlattığımda "senin hiçbir şeyin yok" diyor.

Sizce işten çıkayım mı?
Daha kötüsünü düşünüp bulunduğun ortamın iyi olduğuna ikna edebilirsin kendini işe yarar.

Gri Caner

80+ Titanium
En İyi Cevap
7
Bunu yapmak istemezdim ama bazı şeyleri önceden hesap etmek gerekiyor.
Dürtü kontrol bozukluğu var. Ondan dolayı borç edindim. Bilinçli bir şekilde hareket etmiyordum.

şarkı dinlemek istersen bass bangers diye kanal var elemanlar dehşet iyi
Şarkı yasak.
Bir de anneme söyledim. Saçmalama dedi.

AntremanKoçuMünir

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
988
İsim
Ali
İş sıkıcı olabilir buna bir çözüm bulamıyorsanız borç bitene kadar ya sabır demekte fayda var. İş haricinde mod yükseltecek güzel hobiler olabilir hocam. Gezmek, sinema, konser vs... Misal eski kız arkadaşımdan gördüm yıllık şunları yapacağım diye hedef koyuyordu güzel bir hedefin oluyor.

3 konser
10 kitap
4 müze gezilecek v.s

İstanbul' da olsanız bizim yiyici tayfaya dahil ederdik. Elbet ortak bir nokta bulurduk valla

oaK´

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,495
İsim
Olcay akbulut
Dürtü kontrol bozukluğu var. Ondan dolayı borç edindim. Bilinçli bir şekilde hareket etmiyordum.

Şarkı yasak.
bi şeyler yiyerek çalışmayı dene bence ben stresli olunca öyle yapıyorm bime nar suyu gelmiş onu hüpletiyorm

Şarkı yasak.
bide ne kadar borcun var ve ne kadar maaş alıyorsn

Prmy

80+ Bronze
En İyi Cevap
4
Sizce işten çıkayım mı?
Öncelikle borç varsa işten çıkmak, gelir eksilmesi daha çok çıkmaza ve borcu nasıl ödeyeceğim kaygısına yöneltebilir o yüzden önermem. İşten arta kalan boş zamanlarınızı kendinizi hem fiziksel hem psikolojik dinlendirecek, rahatlatacak hobi veya o tarz şeylere yöneltip kafa dağıtmanız en iyisi olabilir.

majorw0w

80+ Silver
İşten çıkmak çözüm değil ileride ne yapacaksın hele evlenirsen? İlaçlarını al meşgul ol sürekli vücut yorulunca kendine geliyor.

EmreErkanAydın

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
652
İsim
Emre Erkan Aydın
Uğuruna yaşıyacak birini bulmadığın için hayat anlamsız geliyor bulduğun gün çok değişecektir emin ol

oaK´

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,495
İsim
Olcay akbulut
Uğuruna yaşıyacak birini bulmadığın için hayat anlamsız geliyor bulduğun gün çok değişecektir emin ol
çok yanlış bi tavsiye başkaları için yaşanmaz kendin için yaşanır hocam, hayatında birisinin olması çok büyük motivasyon kaynağı ancak uğruna yaşamakta çok tehlikeli. İnsanlar boşuna intihar etmiyor

• Beğen
Reaksiyonlar: Prmy

xthepatates

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
267
İsim
Yiğit Arık
Borcum olduğundan dolayı çalışıyorum. Birçok yere başvurmuştum. Ama iş yok ya da AÖL mezunu kabul etmiyorlardı.
Bir yerde gece işçisiyim. Ürünler geliyor. Tartılıyor ve ben de excel'e geçiyorum. Sonrasında işte bazen sayım yapıyorum. Fiziksel bir zorluk yaşamıyorum.
Ama uzun süredir nötr olan ruh halim yine depresif moda döndü.
"Niye hayattayım?" "Ben ne yapıyorum şu an burada?" "Niye yaşıyorum ki?" gibi gibi düşünceler geliyor. Dürtüsel düşünceler geliyor. Mutsuzum. Cidden mutsuzum. Böyle sanki dipteymişim gibi.
Hani Harry Potter ruh emicilerle karşılaştığında dedi ya bir daha mutlu olamayacakmışım gibi hissettim. Aynı his.
Depresyonu ağır yaşayan birisiyim. Yani şu son 3 haftadır iyiyim. Ama 1 gün sadece 1 gün ilaçlarımı kullanmayayım; o gün dibi boyluyorum.

Ne yapacağım ben ya? Yanımdaki abi neyin var diyo? Ben de şakalı bir şekilde "psikolojim bozok" abi diyom. Gülüyor geçiyor. Ama oradaki performansım da düştü misal. Direkt düştü. Aklımda türlü tilkiler dönüyor. DEHB, depresyon, anksiyete... Hepsi üstüme geliyor.
Aileme anlattığımda "senin hiçbir şeyin yok" diyor.

Sizce işten çıkayım mı?
"Türkiyenin yüzyılı" nda kolay kolay geçeceğini düşünmüyorum. Bende uzun zamandır aynı senin gibiyim. sağlıklı düşünemiyorum. Durmadan beynimi kurcalayan bir hiçlik boşluk var. En son gerçek anlamda ne zaman mutlu olduğumu bile hatırlamıyorum.

EmreErkanAydın

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
652
İsim
Emre Erkan Aydın
çok yanlış bi tavsiye başkaları için yaşanmaz kendin için yaşanır hocam, hayatında birisinin olması çok büyük motivasyon kaynağı ancak uğruna yaşamakta çok tehlikeli. İnsanlar boşuna intihar etmiyor
O dediğin TR şartlarıyla mümkün değil o acıyı paylaşabilecek biri lazım ancak onu düşünerek sıkıntıları hayatını düzeltebilir yoksa sonsuza kadar bu ruh hali devam eder ilaçlarla bir yere kadar biri olmazsa biri olur elbet ama yanlızlık insanın psikolojisini etkileyen en büyük faktör hayat birini bulduktan sonra anlam kazanır

oaK´

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,495
İsim
Olcay akbulut
En son gerçek anlamda ne zaman mutlu olduğumu bile hatırlamıyorum.
Gülmekten ağladığım günleri hatırladıkça daha da kederleniyorum unlucky hocam, KADER işte napıcan

O dediğin TR şartlarıyla mümkün değil o acıyı paylaşabilecek biri lazım ancak onu düşünerek sıkıntıları hayatını düzeltebilir yoksa sonsuza kadar bu ruh hali devam eder ilaçlarla bir yere kadar biri olmazsa biri olur elbet ama yanlızlık insanın psikolojisini etkileyen en büyük faktör hayat birini bulduktan sonra anlam kazanır
kral iyi diyosun hoş diyosunda bağlandığın kişiyi bi şekilde kaybedersen kendini de kaybediyorsun onuda düşün

Gülmekten ağladığım günleri hatırladıkça daha da kederleniyorum unlucky hocam, KADER işte napıcan

kral iyi diyosun hoş diyosunda bağlandığın kişiyi bi şekilde kaybedersen kendini de kaybediyorsun onuda düşün
ayrıca hayat sadece partnerin olunca güzel olmuyor, türkiye gibi bi yerde böyle romantik tavsiyeler bana çok garip geliyor birlikte olduğun biri olsada hiç bi şey yapamıyorsun ki

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,007,670
Üyeler
159,658
Son üye
jepay
Top Bottom