Neler Yeni

Gece yatağım sallanıyor yardım edin

Tarık06

80+

Margot Robbie

80+ Titanium
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
61,468
İsim
Margot Robbie
İlgilendiği Kategoriler
YKS, İskandinav mitolojisi
Yok vallahi trol değilim siz o troll diyenlere bakmayın o troll diyenlerin kendisi troll zaten
Yatağının niye sallandığını biz nerden bilelim. Madem sebebini bulamadın annene babana söylesene. Basit bir sebepten ötürü sallanıyordur bulması zor olamaz.

Margot Robbie

80+ Titanium
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
61,468
İsim
Margot Robbie
İlgilendiği Kategoriler
Annemle babama kaç kere söyledim ama takmadılar o yüzden size sordum
Yola yakın mı oturuyorsun? Yoldan geçen arabalar, kamyonlar falan sarsabilir. Yatağın eskiyse bir de daha çok sallanır.

Tarık06

80+
Hocam basit bir vida vakası olabilir (bence öyle) ancak her gece aynı saatte olması, insanı musallat gibi olayları düşünmek zorunda bırakıyor. Yatmadan önce 3 Fatiha, 3 İhlas, 3 Felak ve Nas sûrelerini okuyup sağ tarafınıza doğru yatın. (Devam ediyorsa evinize Salih bir hoca tarafından okutun. Okuttuktan sonra Biznillah çözülür diye umuyorum.)
Yatağın vedası gevşememiş yatakta bir sorun yok ama her gece saat 3 te aynı saatte sallanıyor bende sebebini anlamadım annemle babama kaç kere söyledim ama takmadılar dediler bir şey olmaz boşver ama her gece böyle oluyor bide aynı saatte
Mesaj otomatik birleştirildi:

Yola yakın mı oturuyorsun? Yoldan geçen arabalar, kamyonlar falan sarsabilir. Yatağın eskiyse bir de daha çok sallanır.
Evet yola yakın oturuyorum ama biliyorsun gece saat 3 te yoldan araba geçmez

Margot Robbie

80+ Titanium
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
61,468
İsim
Margot Robbie
İlgilendiği Kategoriler
Yatağın vedası gevşememiş yatakta bir sorun yok ama her gece saat 3 te aynı saatte sallanıyor bende sebebini anlamadım annemle babama kaç kere söyledim ama takmadılar dediler bir şey olmaz boşver ama her gece böyle oluyor bide aynı saatte
Mesaj otomatik birleştirildi:

Evet yola yakın oturuyorum ama biliyorsun gece saat 3 te yoldan araba geçmez
Peki bir şey sorucam. Bu sallantıya cinler falan sebep oluyor diyenler var. Böyle bir şeyin mümkün olduğuna inanıyor musun? Sebebi bu mu sence?

Tarık06

80+
Peki bir şey sorucam. Bu sallantıya cinler falan sebep oluyor diyenler var. Böyle bir şeyin mümkün olduğuna inanıyor musun? Sebebi bu mu sence?
Tam sebebinin ne olduğunu bilmiyorum ama ben olabilir diye düşünüyorum zaten bizim evde tek benim yatağım sallanıyor herkese dedim kimsenin yatağı sallanmıyor tek benim yatağım sallanıyor bende anlamadım bide gece saat 3 te sallanıyor ya beni şüphelendiriyor gerçekten

Top Bottom