2023'e Kadar Yokum
80+ Silver
- En İyi Cevap
- 2
Dahası
sallandı mı bu gece de la
Bende sorunun psikolojik olduğunu düşünüyorumAmaç içinin rahatlaması. Ona yok buna yok en basit ve etkili dua.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Bir arkadaşa dedim bu arkadaşa da her konusunda dedim. %90 psikolojik zaten. Ama ne kendini kaydetmesi süper bir fikir. Ne de yatağının vidasının olmaması. Denemdiyse bilemiyorum. Ama pek akıl karı gelmedi bana.
Evet sallandısallandı mı bu gece de la
Dua etmedin mi yoksa?Bende sorunun psikolojik olduğunu düşünüyorum
Evet sallandı
Neden video kaydı açmıyayım odamda?
Bu gece Saat 1 de sallandı yatağım
Ben uyurken sallandı bu Gece beni uykumdan uyandırdı Sabaha kadar uyuyamadım
E hocam sizin dediklerinizde olmuyor -_-Dua etmedin mi yoksa?
Dua olur aynen.E hocam sizin dediklerinizde olmuyor -_-
İçinin rahatlaması için diyorum ben. Kendine güvenirse, psikolojik olsa geçirir diye düşünüyorum.Dua olur aynen.
Geçmez bence çünkü hala sallanıyormuş. Dua etmiş geçmemiş zaten doğal olarakta.Bir de felak nas okuyun sizi koruyacağına ve o olayıe engelleyeceğine inanarak ama.
İçinin rahatlaması için diyorum ben. Kendine güvenirse, psikolojik olsa geçirir diye düşünüyorum.
İnanarak okumamıştır. Ne bileyim hocam. Başka yerde yatsın bir de.Geçmez bence çünkü hala sallanıyormuş. Dua etmiş geçmemiş zaten doğal olarakta.
Bence de başka bir yerde yatsın. Dua dan daha iyi bir çözüm olduğu kesin.İnanarak okumamıştır. Ne bileyim hocam. Başka yerde yatsın bir de.
Yatsın hocam öyle diyorum ben de. Ama ailem izin vermiyor diyor.Bence de başka bir yerde yatsın. Dua dan daha iyi bir çözüm olduğu kesin.
O zaman dua etsin. Kesin çözüm.Yatsın hocam öyle diyorum ben de. Ama ailem izin vermiyor diyor.