Cl 16 rgb 3600 4000 mhz arası ram önerisi 3080 rog strix İ910850k anakartım Z490 e gaming
Ballistix ramlerin çipleri fiyat aralığına göre çok kaliteli. Bu ramlerde durum nedir bilmiyorum ama acayip rgb takıntım olsa galiba ballistix ramlere rgb kılıf takar miss gibi kullanırdım.4 adet balisstix cl15 alın onları bi güzelde 4800e kadar yükseltirsiniz. 32 gb 4800mhz raminiz olur miss. Ama rgb takıntınız varsa veya oc ile uğraşamazsanız corsairin güzel bi modeli vardı.
Benim bi pc gelsin 4800e kadar çıkartacağım. Hatta 5000 oluyorsa oda fena değil anakartım b550 tomahawk 5100 destekliyor.G.Skill 16GB(2x8) Trident Z RGB 3600mhz CL16 DDR4 Ram (F4-3600C16D-16GTZRC) fiyatı (sinerji.gen.tr)
bu ram size uygun gibi.
Ama eğer rgb takıntım yok f/p olsun diyorsanız bu ram firmasına ayrı bir sempati ile yaklaşıyorum kendim 3000mhz olanını kullanıyorum gayet güzel
Crucial 8GB Ballistix Siyah DDR4 3600MHz CL16 1.35V PC Ram - Vatan Bilgisayar
Mesaj otomatik birleştirildi:
Ballistix ramlerin çipleri fiyat aralığına göre çok kaliteli. Bu ramlerde durum nedir bilmiyorum ama acayip rgb takıntım olsa galiba ballistix ramlere rgb kılıf takar miss gibi kullanırdım.
Ballistix 3000MHz cl15 ramler var 3600mhz ye boostlamayı düşünüyorum.
Ryzen işlemci ile o hızlara çıkman imkansızBenim bi pc gelsin 4800e kadar çıkartacağım. Hatta 5000 oluyorsa oda fena değil anakartım b550 tomahawk 5100 destekliyor.
Ballistix'in de RGB modeli mevcut4 adet balisstix cl15 alın onları bi güzelde 4800e kadar yükseltirsiniz. 32 gb 4800mhz raminiz olur miss. Ama rgb takıntınız varsa veya oc ile uğraşamazsanız corsairin güzel bi modeli vardı.
Hocam yeni fark ettim tamamen yanlış yazmışım 3800 olucak ve 5 binde 4 bin olucak pardon yaRyzen işlemci ile o hızlara çıkman imkansız
Bilmiyordum öğrendiğim iyi oldu.Ballistix'in de RGB modeli mevcut
Ben kullanıyorum, aşırı memnunum. Işıkları vesaire...Bilmiyordum öğrendiğim iyi oldu.
Bende kullanıyorum ab ama RGB si bi tık çöp benceBen kullanıyorum, aşırı memnunum. Işıkları vesaire...
Usda benim ilk pc. Walla hoj geliyir.Bende kullanıyorum ab ama RGB si bi tık çöp bence
corsair vengeance rgb pro döver bunu rgb olarakUsda benim ilk pc. Walla hoj geliyir.