Neler Yeni

Gecikmesiz Kaliteli Bt kulaklık

Dahası  
Reaksiyon skoru
17
İsim
-
İlgilendiği Kategoriler
Laptop - İç donanımlar
Bütçe
6999
Ses kalitesi güzel gecikmesiz bt kulaklık arıyorum g733 gözüme çok güzel geliyor ama emin değilim o fiyata daha iyisi olur mu daha güzel bir ürün alınır mı?

Şuan anlık olarak hyperx cloud 2 kullanıyorum kablolu versiyonunu kablodan yıldım resmen. Bir de nispeten kafam büyük sayılabilir önerilerinizi bekliyorum.

Arthur♛Morgan

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,608
İsim
sefa korkmaz
İlgilendiği Kategoriler
Red Dead Redemption ve Rockstar ile ilgili her şeye ilgim var
Instagram
sfakorkmaz
Hocam aynı ürünü ben aldım, kulaklık saçma bir şey biraz araştırırsan her yerde mağdur insanları görürsün. Kullandığım sürede kısık ses sorunu yaşadım siz sesi son seviyeye alsanız da %50- %60 kapasitede çalışıyor tam kapasitede kullanmak için 3. taraf bir yazılım indirip ayar yapmanız gerek. Yani beni üzdü bu cihaz kullanamadım ve iade ettim. Ayrıca tavsiyem bu tür ürünleri amazondan alın iadesi falan diğer yerlere göre çok daha kolay oluyor. Onu iade ettikten sonra Razer baraccuda X aldım şuan kullanıyorum memnunum

Dahası  
Reaksiyon skoru
17
İsim
-
İlgilendiği Kategoriler
Laptop - İç donanımlar
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Hocam aynı ürünü ben aldım, kulaklık saçma bir şey biraz araştırırsan her yerde mağdur insanları görürsün. Kullandığım sürede kısık ses sorunu yaşadım siz sesi son seviyeye alsanız da %50- %60 kapasitede çalışıyor tam kapasitede kullanmak için 3. taraf bir yazılım indirip ayar yapmanız gerek. Yani beni üzdü bu cihaz kullanamadım ve iade ettim. Ayrıca tavsiyem bu tür ürünleri amazondan alın iadesi falan diğer yerlere göre çok daha kolay oluyor. Onu iade ettikten sonra Razer baraccuda X aldım şuan kullanıyorum memnunum
Ben normalde pc deki sesi zaten 50 60 düzeyinde kullanıyorum yani sesin çok yüksek olması çok aradığım bir durum değil. Haricinde mikrofon da aynı şekilde önemli değil kondenser mikrofonum var harici bağlı şekilde. Öneriniz için teşekkür ederim.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,052,090
Üyeler
167,053
Son üye
Ahmed-Emin
Top Bottom