Neler Yeni

GEÇİŞE ÖZEL TARİFE ÖNERİSİ

TesDragon

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Kayahan
Türk Telekom Değerli Prime 50 tarifesine geçiş yaptım. Faturam 280 tl den 620 tl ye çıkarıldı. 14 gün cayma hakkım var. Daha uyguna varsa 30gb ile 50gb arası internetli herhangi bir tarifeye geçiş yapmak istiyorum. Bildiğiniz hat taşımaya özel faturalı ya da faturasız daha cazip teklifler varsa belirtirseniz sevinirim.

yerçileği

80+ Bronze
Türk Telekom Değerli Prime 50 tarifesine geçiş yaptım. Faturam 280 tl den 620 tl ye çıkarıldı. 14 gün cayma hakkım var. Daha uyguna varsa 30gb ile 50gb arası internetli herhangi bir tarifeye geçiş yapmak istiyorum. Bildiğiniz hat taşımaya özel faturalı ya da faturasız daha cazip teklifler varsa belirtirseniz sevinirim.
hangi ildesiniz
Mesaj otomatik birleştirildi:

hangi ildesiniz
  • 05.09.2024 tarihi itibariyle paketten son 30 gün içerisinde Adana, Afyonkarahisar, Aksaray, Amasya, Bartın, Bilecik, Bolu, Çankırı, Çorum, Karaman, Kırıkkale, Kırşehir, Kocaeli, Kütahya, Mersin, Muğla, Muş, Ordu, Rize, Samsun, Sinop, Tekirdağ, Tokat, Trabzon, Yozgat, Şanlıurfa illerinden yeni bir hat alımı veya numara taşıma yaparak Turkcell Faturalı'ya gelen bireysel ses hattı aboneler yararlanabilir.

EminEric

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
117
İsim
EminEric
https://www.vodafone.com.tr/ şu an vodefone de bütçe dostu kampanyası var tarifeler kısmında 8 + 8 tarifesini gör ona başvur 6 ay 100 tl vodafone pay üzerinden kod girerek indirim alıyorsun ---> yani 215 tl lik 16gb fatura 115 tl oluyor (6ayiçin)

sonrasında vodafone yanımda premiumlu ol ordanda kampanyalı kodu giriyorsun vodafone pay e her ay 100 - 35(premiumücreti) = +65tl indirimde ordan geliyor premium çarkını her ay çevirerek ek gb de ordan alıyorsun miss şu an ben öyle kullanıyorum çarkda yanlış hatırlamıyorsam 10gb veriyordu mevcut konu işte bu https://forum.donanimarsivi.com/kon...y-4-90-ve-100-100-tl-kod-hediye-ceki.1004727/

hangi ildesiniz

• 05.09.2024 tarihi itibariyle paketten son 30 gün içerisinde Adana, Afyonkarahisar, Aksaray, Amasya, Bartın, Bilecik, Bolu, Çankırı, Çorum, Karaman, Kırıkkale, Kırşehir, Kocaeli, Kütahya, Mersin, Muğla, Muş, Ordu, Rize, Samsun, Sinop, Tekirdağ, Tokat, Trabzon, Yozgat, Şanlıurfa illerinden yeni bir hat alımı veya numara taşıma yaparak Turkcell Faturalı'ya gelen bireysel ses hattı aboneler yararlanabilir.

paran varsa bu paran yoksa benim yaptığım da iyi ama kesinlikle turkcelle geçilebilir ama fazla gb derdin yoksa ucuzdan vodafone daha iyi iki iyi seçenek mükemmel

bahtsizbedevi23

80+ Bronze
Valla ben turkcell 3 GB 1000 dk kullanıyorum aylık 140 tl. İnternet sorunum yok diyorsan bu ideal bence

Top Bottom