Erdem Arslan
80+ Gold
- Reaksiyon skoru
- 3,577
Zam değil z*mcıkHayırlı olsun herşeye yine zam![]()
Zam değil z*mcıkHayırlı olsun herşeye yine zam![]()
Bırak o öyle desinKnk alcak yine olar bölünecek adama soruyom malûm kişiye atacağıma h*p ye atcam diyo şaka gibi
Beş bin az abi, 20 kuruş arttıysa 2k arttırırlar20 kuruş arttı diye 4000 TL lik bir ürünü 5000 TL yaparlar artık.
Emin ol onlar millet ittifakını destekleyecek çünkü onlarda gitmesini istiyorKnk alcak yine olar bölünecek adama soruyom malûm kişiye atacağıma h*p ye atcam diyo şaka gibi
HayırlısıEmin ol onlar millet ittifakını destekleyecek çünkü onlarda gitmesini istiyor
İçlerinde bir kaç çürük var ama sokak röportajlarında gerçekten çok fazla muhalefet destekleniyor bir değişim olacağı %75 kesinHayırlısı
Ama haklı elinki tl dövize cevirmeyenin parası yanaçakAllah sonumuzu hayır etsin. Az kaldı dayanın biraz daha.
Dalgasına mı dedin dostum. Büyük ihtimalle dalgasına demişsindir. Bu mantıkta olmak iyi değil. Sen de alamıyorsun ben de alamıyorum![]()
Tüm ciddiyetimle çok ciddi bir konuya parmak bastığını düşünüyorum. Dolar 17 lirayken 17000 ₺ olan bir sistem 18.10 odluğunda 18100₺ olması gerekirken 22-23k oluyor. Sonra bazı içerik üreticiledi de dolar arttı artık eskisi gibi sistemler gelmez diyorlar. Gerçekten bu ülkeyi artık çözemiyorum. Herkes birlik olup bu milletin iliğini kemiğini sömürmeye yemin etmiş.20 kuruş arttı diye 4000 TL lik bir ürünü 5000 TL yaparlar artık.
O kadar paramız mı varmışYa bilader anlaşma yapıcaz 3ten geriye sayıcaz tam 3 olunca herkes dolarlarını TL yaptırıp ateşe atıp yakıcak tüm parasını böylece TL değer kazanacak ve dolar altımızda ezilecek. Bu anlaşmayı uyguladığımız taktirde en kötü 1 türk lirası 4 dolar olucak YTD
Benden 1 dolar çalışırYa bilader anlaşma yapıcaz 3ten geriye sayıcaz tam 3 olunca herkes dolarlarını TL yaptırıp ateşe atıp yakıcak tüm parasını böylece TL değer kazanacak ve dolar altımızda ezilecek. Bu anlaşmayı uyguladığımız taktirde en kötü 1 türk lirası 4 dolar olucak YTD