p4d1sahpeek
80+
- Reaksiyon skoru
- 0
Konu da görmüş olduğunuz üzere Geeky gk61 klavyemde u harfi basmıyor aynı klavyeyi kullanan varsa yardım edebilirmi?
hot swap evet değiştirdim fakat yine aynı switchlerdede sorun yok dün çalısan tuş bugün çalışmıyorhot swapsa switchi değiştir başka bi tuştakiyle , basarsa eğer switch bozuktur yoksa pcb zarar görmüş olabilir
tamam deneyeceğım gerı dönus yaparımtoz toprak bi şey girmiş olabilir tamamen açıp pcbyi de temizlerdim yerinde olsam , sorunu bu da çözmezse yapacak çok bi şey kalmıyo geriye
ama klavye 4 gunluk nasıl toz olabılırtoz toprak bi şey girmiş olabilir tamamen açıp pcbyi de temizlerdim yerinde olsam , sorunu bu da çözmezse yapacak çok bi şey kalmıyo geriye
tamam pcbye baktım oradakı sorunu duzelttım duzeldı yardımın icin tesekkurlertoz toprak bi şey girmiş olabilir tamamen açıp pcbyi de temizlerdim yerinde olsam , sorunu bu da çözmezse yapacak çok bi şey kalmıyo geriye
neymiş peki soruntamam pcbye baktım oradakı sorunu duzelttım duzeldı yardımın icin tesekkurler
galiba sw değistırıken cok bastırmısım arkadakı tutucu cıkmıs tınak gıbı bıse onu duzelttım yerıne dogru bastırdım duzeldıneymiş peki sorun
%75 al kafan rahat olsun bazen yay sesı gelıyormemnun musun klavyeden sorun sıkıntı var mı
780 lira ama fiyatı o da vargaliba sw değistırıken cok bastırmısım arkadakı tutucu cıkmıs tınak gıbı bıse onu duzelttım yerıne dogru bastırdım duzeldı
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
%75 al kafan rahat olsun bazen yay sesı gelıyor
1200tl oluyor o gumrukle780 lira ama fiyatı o da var
Aa farketmedim. K617 daha mantıklı o zaman1200tl oluyor o gumrukle
K617 de zaten yay sorunu var bunda belirli tuşlarda yay sesi var bunu almak daha mantıklı ama k617ye bir şey diyemem ama genel olarak yay sesi var diyorlardıAa farketmedim. K617 daha mantıklı o zaman