🔥İndirim Geeky GK61 %60 Klavye |HotSwap Huano Switch |PBT Keycaps|Yazılım ve RGB | 900 TL

Kural 18: Eski Konuları Yükseltmek
uzun süredir dierya dk61e'den iyi bir alternatif gelmiyordu amazon üzerinden. Artık Geeky GK61 ile bu bekleyişin sonuna geliyoruz. RGB ve yazılım desteği, PBT Keycaps Luble'lı stabilizerler ile geliyor. Red switch dışındaki diğer switchler ya yok ya da pahlaı o yüzden red seçin alırken. Bu fiyata alınabilecek en iyi switchlerden biri kesinlikle. Z11T ile aynı switch değil mi bu klavyeyi z11t yerine hangi durumlarda tercih etmeliyim derseniz eğer aliexpressten alıp beklemek veya ikide bir kontrol etmek istemiyorsanız diye amazondan alıyorsunuz, bir yandan z11tnin aksine yazılım ve rgb desteği mevcut.

Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle
Hocam bu sadece rgb mi yoksa dediğiniz yazılım desteğinden ayarlanabiliyor mu renkler? Y ve z tuşları yeri de değişmiş sanirim

Hocam bu sadece rgb mi yoksa dediğiniz yazılım desteğinden ayarlanabiliyor mu renkler? Y ve z tuşları yeri de değişmiş sanirim
Uygulaması var ayalarlaniyor hocam
IMG_20250218_173814.jpg

Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

IMG_20250213_034854.jpg

Ben bazı tuşların yerini değiştim sadece o sizi aldatmasın, güzel klavye.

sövecektim hangi ara bitirdiniz diye 2023 konusuymuş,
aj 159pro aldım simdi klavye arıyorum tavsiye var mı ? bu artık satılmıyor.

Ekler

• Screenshot_20250218_164749_Amazon Shopping.jpg
    Screenshot_20250218_164749_Amazon Shopping.jpg
    245.4 KB · Hit: 48
Son düzenleme:
Evet aynı hatayı bana da verdi şimdi, ben bı 3 ay önce almıştım @MuratTheFounderOfGariban hocanın tavsiyesiyle. Belki o biliyordur sorunun sebebini.

Geri