MuratTheFounderOfGariban
80+ Titanium
- Reaksiyon skoru
- 12,207
- Konu Sahibi Konu Sahibi
Hissiyatli güzel switchlerAbi bunu brow siwicleri nasıl
Hissiyatli güzel switchlerAbi bunu brow siwicleri nasıl
Olur kral sana zahmet olacak ama atabilirsen güzel olur.İçinde 2 tane switchde geldi onları atsam olurmu
Eve geçeyim hocam bana bi 30 dakika sonra yazarmısınOlur kral sana zahmet olacak ama atabilirsen güzel olur.
Hocam bu sadece rgb mi yoksa dediğiniz yazılım desteğinden ayarlanabiliyor mu renkler? Y ve z tuşları yeri de değişmiş sanirimuzun süredir dierya dk61e'den iyi bir alternatif gelmiyordu amazon üzerinden. Artık Geeky GK61 ile bu bekleyişin sonuna geliyoruz. RGB ve yazılım desteği, PBT Keycaps Luble'lı stabilizerler ile geliyor. Red switch dışındaki diğer switchler ya yok ya da pahlaı o yüzden red seçin alırken. Bu fiyata alınabilecek en iyi switchlerden biri kesinlikle. Z11T ile aynı switch değil mi bu klavyeyi z11t yerine hangi durumlarda tercih etmeliyim derseniz eğer aliexpressten alıp beklemek veya ikide bir kontrol etmek istemiyorsanız diye amazondan alıyorsunuz, bir yandan z11tnin aksine yazılım ve rgb desteği mevcut.
Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle
Uygulaması var ayalarlaniyor hocamHocam bu sadece rgb mi yoksa dediğiniz yazılım desteğinden ayarlanabiliyor mu renkler? Y ve z tuşları yeri de değişmiş sanirim
Bu linkten çıkmıyor direk amazona baksövecektim hangi ara bitirdiniz diye 2023 konusuymuş,
aj 159pro aldım simdi klavye arıyorum tavsiye var mı ? bu artık satılmıyor.
sövecektim hangi ara bitirdiniz diye 2023 konusuymuş,
Hocam klavyeyi almaya çalisirken hata aliyorum sebebi nedir
Aynısı ben hocamsövecektim hangi ara bitirdiniz diye 2023 konusuymuş,
Aynı hatayı geçenlerde bı arkadaş daha aldı niyeyse bı ben deneyeyim hocamHocam klavyeyi almaya çalisirken hata aliyorum sebebi nedir
Renklendirmesi aşırı iyi duruyor siyahını alıcam alabilirsemUygulaması var ayalarlaniyor hocam
Alıntıyı görüntüle
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Alıntıyı görüntüle
Ben bazı tuşların yerini değiştim sadece o sizi aldatmasın, güzel klavye.