Neler Yeni

Geely Familia 1.5 İyi midir?

BaşaramadıkAbi

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
- Fiat Albea 1.2 (16V olanlar)
- Ford Focus MK1 1.6 Ambiente
- Opel Astra G bakabilirsiniz.
Alfa Romeo 156 demişler o paralara alacağınız Alfa Romeo 156 haşat. Araba için çok para harcamam vs diyorsanız 156 alıp haşat etmeyin. Boyaları çok incedir dayanıksızdır en basitinden sorun. Masraf açtı mı tam açar.
Albea 1.2 düz yolda gitmiyor diyorlar motoru güçsüzmüş ?

selamlargençler

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
768
İsim
:(
Dahası  
Reaksiyon skoru
80
İsim
Mustafacan Mermer
Instagram
canmermer06
Şehir içi için gayet iyi ama uzun yol performansı pek başarılı değildir. 16V 80hp 114nm torkluk atmosferik bir motor. Boş iken yokuşlarda iyi olur ama neticede atmosferik benzinli motor. Dediğiniz Geely 94hp 128nm değere sahip ve daha ağır aynı giderler büyük ihtimal

Denizgezen

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Alınır bence ilk defa duysam da F/P gibi duruyor.
Toyota yan çar olduğu için de parçası ucuz ve rahat bulunabilirdir diye düşünüyorum.
Tam f/p değil hocam. 100tane ustaya gitmiş motora dokunmamışlar dahil. Ne motordu hatırlamıyorum 3 silindirdi . Söktük komple motoru ne nalet bir arabaymış gören usta yolunu çevirir . Bir yerde parçası bulunmuyor . İkitelli sanayiye gidin tonla parçacı var geely parça lazım desen o ne yeni mi çıkmış derler bir japonculara bakarsın bende yok der çıkmacıya bakarsın gene bulamazın bizim de bulamadığımız gibi bence alınmaz. Satsan satamazsın alıcı yolunu çevirir. 1,2 16v palio bakın kat be kat iyidir.
Mesaj otomatik birleştirildi:

1 yıl 1.2 8 valf olana bindik araba zaten hafif klima açık rampada biraz bayılıyodu yalan yok ama düz yolda köpekler gibi gidiyodu. Klima açık değilken dimdik rampada 4 kişi ile accent blue solluyorduk o derece yeterliydi . Yakıt olarak gazın 2lira oldupu dönemde 100 lira yakıtla 750 km gitmiştik depo 30 litreydi sanırsam.

Şehir içi için gayet iyi ama uzun yol performansı pek başarılı değildir. 16V 80hp 114nm torkluk atmosferik bir motor. Boş iken yokuşlarda iyi olur ama neticede atmosferik benzinli motor. Dediğiniz Geely 94hp 128nm değere sahip ve daha ağır aynı giderler büyük ihtimal
Palio hafif hocam daha iyi gider. 16v olanlar köpek gibi gidiyor hele bizde ki fıstık yeşiliydi.(Renk ne alaka dersen bilmiyorunm ama rengi çok hoştu)

Pardon hocam siz albea demişsiniz ben palio sandım . Albea da olsa fiat alırdım ben.

Denizgezen

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Albea zaten fiat o.O2
Palio da albea da karıştırdım ya hani . O yüzden öyle yazdım

Albea zaten fiat o.O2
Al daha iyi . 1.4 klimalı hidrolik direksiyon ön iki cam otomatik yeter . Geely gibi parçasını bulamadığın alınca son sahibi gibi olacağın araba değil en azından.

Daha geniş olsun sedan olsun dersen de siena bakabilirsin.
Komple boyalı branda yanığından demiş araba düzgün duruyor bir şey olduğunu sanmam . Hemde 1.6 topundan iyi gider

Son düzenleme:

BaşaramadıkAbi

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Palio da albea da karıştırdım ya hani . O yüzden öyle yazdım

Al daha iyi . 1.4 klimalı hidrolik direksiyon ön iki cam otomatik yeter . Geely gibi parçasını bulamadığın alınca son sahibi gibi olacağın araba değil en azından.

Daha geniş olsun sedan olsun dersen de siena bakabilirsin.
Komple boyalı branda yanığından demiş araba düzgün duruyor bir şey olduğunu sanmam . Hemde 1.6 topundan iyi gider
Geely parçası bulunur ya

Denizgezen

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dün dükkana gittim . Bir araba getirdiler bakmaya citroen saxo 1.6 98 model 30.000e anlaşmışlar hiç gaz takılmamış sibop ayarı istiyordu sadece onu da bi yapıcaz adamlar direk notere gitti . Arabada da hiç bir şey yok baya diri duruyordu boya yaşı gereği olur 20 25 yaşında arabada boya yoksa müzeye kaldırsınlar yani . Klima falan da var

BaşaramadıkAbi

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dün dükkana gittim . Bir araba getirdiler bakmaya citroen saxo 1.6 98 model 30.000e anlaşmışlar hiç gaz takılmamış sibop ayarı istiyordu sadece onu da bi yapıcaz adamlar direk notere gitti . Arabada da hiç bir şey yok baya diri duruyordu boya yaşı gereği olur 20 25 yaşında arabada boya yoksa müzeye kaldırsınlar yani . Klima falan da var
Genelde sedan bakıyoruz aile arabası olacak.

Denizgezen

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Geely parçası bulunur ya
Ben karışmam . Bulurum diyorsan bul . Biz bir contayı zor bulduk hem modeli 2010 falan olan bir arabayı neden 40 50 bine veriyolar diye de bir düşünür insan . Alıp almamak size kalmış bana kalırsa alma .

Top Bottom