Neler Yeni

GeForce Now 1 Aylık Abonelik Kalktımı?

memooo

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
41
İsim
Mehmet Can
Merhaba bugün Geforce now aboneliğimin son günü ve siteye giriş yaptığımda 1 aylık 140 TL olan aboneliğin kalkıp yerine 3 aylık 300 TL geldiğini gördüm bu doğrumu? 120 tl gibi bir fiyattan kurtarıp her ayı 100 tl ye getiriyor bu iyi bir şey ama aylık abonelikte kafam daha rahat oluyordu her zaman oyun oynayan bir insan deilim ara sıra alıp ara sıra almıyorum pcm çok iyi deil çoğu oyunu ordan oynuyorum. ( hesabı kapatıp ve hiç hesabı açmadığım telefonumda da baktım her yerde 300 tl lik abonelik var sadece. )

• Beğen
Reaksiyonlar: Che_

FronX

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,679
İsim
Deniz Efe
Merhaba bugün Geforce now aboneliğimin son günü ve siteye giriş yaptığımda 1 aylık 140 TL olan aboneliğin kalkıp yerine 3 aylık 300 TL geldiğini gördüm bu doğrumu? 120 TL gibi bir fiyattan kurtarıp her ayı 100 TL ye getiriyor bu iyi bir şey ama aylık abonelikte kafam daha rahat oluyordu her zaman oyun oynayan bir insan deilim ara sıra alıp ara sıra almıyorum pcm çok iyi deil çoğu oyunu ordan oynuyorum. ( hesabı kapatıp ve hiç hesabı açmadığım telefonumda da baktım her yerde 300 TL lik abonelik var sadece. )
galiba kaldırılmış bende de gözükmüyor

Che_

80+ Platinum
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,786
İsim
MehmedVII
Merhaba bugün Geforce now aboneliğimin son günü ve siteye giriş yaptığımda 1 aylık 140 TL olan aboneliğin kalkıp yerine 3 aylık 300 TL geldiğini gördüm bu doğrumu? 120 TL gibi bir fiyattan kurtarıp her ayı 100 TL ye getiriyor bu iyi bir şey ama aylık abonelikte kafam daha rahat oluyordu her zaman oyun oynayan bir insan deilim ara sıra alıp ara sıra almıyorum pcm çok iyi deil çoğu oyunu ordan oynuyorum. ( hesabı kapatıp ve hiç hesabı açmadığım telefonumda da baktım her yerde 300 TL lik abonelik var sadece. )
Evet bende de görünmüyor. Hepsiburada'da da fırsatçılar 150 yapmış

Che_

80+ Platinum
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,786
İsim
MehmedVII
Top Bottom